hur reparera en 3: e generationens iPod nano

hur reparera en 3: e generationens iPod nano

Den tredje generationens iPod nano sticker ut från både sina föregångare och senare generationer , eftersom det har en rektangulär , bredare design . Som din åldrar iPod nano kan du börja att uppleva frysning , inte svarar klickar du på hjulet eller andra frågor . Om du försöker ta isär iPod nano kommer din garanti ogiltigförklaras . Men Apple rekommenderar att du prova några åtgärder för felsökning som har varit framgångsrika i att lösa många frågor innan din iPod för reparation
1 .
ladda din iPod och växla låsknappen ( flip på den och stänga igen) . Tryck på menyknappen och mittknappen på klickhjulet ner för att återställa enheten . Vänta tills du ser Apple- logotypen på skärmen , släpp sedan knapparna . Testa din iPod för att se om du fortfarande har frågor . Om du är , gå vidare till steg 2 .
2 .
Starta om datorn . Kontrollera om en iTunes programuppdatering. På en PC , gå till "Verktyg " och välj " Windows-uppdateringar . " För Mac går du till Apple- ikonen och klicka på " Programuppdatering ".
3 .
Anslut din iPod nano till datorn och öppna iTunes. Klicka på din iPod under " Enheter " och välj " Leta efter uppdatering . " Om det finns en uppdatering för din iPod , acceptera det . Testa din iPod för att se om du fortfarande har frågor , gå sedan till steg 4 om du är .
4 .
Klicka på fliken "Inställningar" i iTunes för din iPod , klicka sedan på " Återställa. " Klicka på " OK " när du tillfrågas om du vill återställa din enhet . Denna process kommer att ta bort alla filer , men är dina podcaster, filmer och musik säkerhetskopieras automatiskt i iTunes- biblioteket . Testa din iPod för att se om du fortfarande har frågor . Om så är fallet , kontakta din Apple Store för ytterligare hjälp.


Relaterade artiklar


hur du säkerhetskopiera Exchange 2003 lagringsgrupper
VVS problem när diskmaskinen luktar
Hur felsöker jag en rengöring ljus som inte kommer att sluta blinka på GE 169.165 kaffebryggare ?
Weber kolgrill instruktioner
krukväxter för vårblommor
min lg mikrovågsugn klocka fungerar men lamporna & ugn kommer inte
riskerna av kvicksilver i lysrör
Kenmore elektrisk tork reparation tips
hur man kan jämföra inomhus grill
vanliga problem med en centraldammsugare