hur reparera en iPod 2: a generationen

hur reparera en iPod 2: a generationen

Apple kommer att upphäva garantin om du försöker ta isär din andra generationens iPod själv . Men företaget rekommenderar ett fåtal tekniker som ofta är framgångsrika i att lösa iPod buggar

Du behöver : .


1
Anslut din iPod till din dator med USB- sladd och tillåta den att ladda . Flytta Hold-knapp från ON till OFF ett par gånger .
2 .
håll ner mittenknappen och menyknappen på klickhjulet på samma gång tills du ser Apple- logotypen , som kommer återställa enheten . Testa din iPod på denna punkt för att se om problemet är löst . Om inte , fortsätt till steg 3 .
3 .
Starta om datorn och kontrollera om en iTunes programuppdatering. För PC- användare , gå till " Verktyg " och klicka på " Windows-uppdateringar . " Mac -användare bör gå till Apple-ikonen i övre vänstra hörnet och välj " Software Updates ". Acceptera iTunes uppdateringen om det finns någon.
4 .
Öppna iTunes när uppdateringen är klar och klicka på din iPod under " enheter ". Klicka på " Inställningar "och klicka sedan på " Leta efter uppdatering ". Om ett meddelande visas som anger finns det en programuppdatering för din iPod , acceptera det . Testa din iPod på denna punkt för att se om problemet är löst . Om inte , fortsätt till steg 5 .
5 .
Klicka på " Inställningar "och sedan på " Restore ", som kommer tillbaka din iPod till de ursprungliga inställningarna . Din musik , podcast och filer spelet kommer att tas bort, men de stöds i ditt iTunes-bibliotek. När processen är klar , kontrollera om problemet är löst . Om inte , kontakta din lokala Apple Store.


Relaterade artiklar


hur man begränsa USB-lagringsenheter
hur man bygger en ost tryck
Hur monterar jag och reparation Kenmore vakuumslangar ?
videokameran reparation tips information
träslag split med en vedmaskin
OBH Nordica brödrost instruktioner
hur man kan jämföra KitchenAid intervall
hur man installerar ett under disken Brödrost
hur man installerar ett PC-program på Apple paralleller
gör en barometer mäta relativ fuktighet ?