platsen för frysen kontroll i en top- frys kylskåp

platsen för frysen kontroll i en top- frys kylskåp

Kylskåp finns i en mängd olika stilar . Frysen på toppen är den traditionella stilen , med den första som görs i 1930-talet. Placeringen av kontrollerna är i stort sett samma som den var på 1930-talet

Typer

Typer av kylskåp och frysar inte bara omfatta frysen på toppen , men grunden modeller frysen med enkeldörr eller franska dörrar, sida vid sida , skåpdjup kylskåp och kylskåp lådor . Kontroller för temperaturen i frysen är på olika platser beroende på modell och stil .

Identifiering

På toppen frys -modeller , är temperaturen reglage för temperaturen i frysen placerad inuti kylskåpet . Dessa kontroller kan vara digitala eller ringa format . De är vanligtvis belägna nära fronten , på toppen av kylskåpet nära den invändiga belysningen. Äldre modeller hade ringer i ryggen eller längs sidan . Om det inte finns frys kontroll synliga , kan det finnas en enda kyl /frys kontroll . Detta är särskilt vanligt i mindre modellerna .

Fun Fakta

Kylskåp på 2000-talet kan funktionen webbläsare eller tv-apparater, men dessa innovationer är inte nya . En annons från 1937 innehöll en radio inbyggd i en frys så att husmor kunde lyssna till hennes favorit radioprogram medan hon arbetade . Radio kontrollerna på utsidan av frysen , men frys kontrollerna igen inne i kylskåpet .


Relaterade artiklar


Felsökning av 42- tums LG digital plattskärms -TV
hur du ändrar nätkabeln GE tork
hur man valde en utomhus digital -tv -antenn
Hur använder jag GE Cylinda självrengörande ugn ?
Hur konvertera en skärmsläckare för din tapet
mögliga lukt i främre belastningen brickor
Felsökning av Nespresso Lattissima
hur du ansluter min G4 laptop till min tv
hur man installerar en GE- ismaskinen
Hur konvertera stereo till surroundljud