yamaha generator 6500 specifikationer

yamaha generator 6500 specifikationer

Yamaha EDL6500S är en dieseldriven , dual-spänning generator att tillverkaren inte längre producerar . Den har flera industriella och hem användningsområden, till exempel makt för tung utrustning , marint bruk och back -up för strömavbrott . Denna modell har marknadsförts för att vara tyst , långvarig och kraftfull .

Unit storlek och dimensioner

Den här enheten har en längd av 42,1 inches , en bredd av 23,1 inches och höjd på 25,4 inches . Den väger 526 u00A3 när den är tom och rymmer upp till 5 liter diesel .

energiutbyte

Den maximala AC utgången är 6. 500 watt , och den nominella AC-utgången är 6. 000 watt . Det kommer att köras kontinuerligt kvart märklast i 10 timmar . Som en dubbel spänning enhet ger det 50. 0/54. 2 ampere vid 120 volt och 25/27/1 ampere vid 240 volt .

Motor

De två-cylindrig , fyrtakts motor är dieseldrivna och vätskekylda . Den har också en elektrisk startmotor och en overhead ventil . Dess deplacement är 570 kubik cm och den har 12 hästkrafter .

Övriga funktioner

Enheten är relativt lugnt , producera maximalt 68 decibel . Other convenient features include cast iron cylinder lining för värme dissipation i motorn, en oil watch varningssystem och ett fuel gauge , automatic voltage regulation för förbättrad prestanda , automatic decompression to make manual start-up easier , en idle setting för när there is no belastningen på generatorn , en jordfelsbrytare och en AC icke-säkring termiska brytare för att skydda den elektriska kretsen.


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa statisk elektricitet i en Krups kaffekvarn
hur man kan jämföra felco klippverktyg
Vad kan orsaka dålig lukt i värme kanal arbete ?
typer av knivar Brynen
is O-Matic : tillförlitlighetsproblem
reparationsverktyg för kontor pst
hur du ansluter en TV till en videobandspelare, digitalbox och förstärkare system
elektriska värmare bottenplatta typer
hur man reda på om en dusch eller ett bad använder mer vatten
hur man demonterar en Krups gvx2 kaffekvarn