hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner

hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner

Förvandla din flytta in i ett organiserat kaos genom att göra en rörlig checklista . Efter flyttfirma anländer till ditt hem hittar du en stadig ström av dina tillhörigheter på väg ut genom dörren . Dina möbler och lådor kommer att utvecklas snabbare än du tror så det är viktigt att planera vad vistelser , vad som händer där och de särskilda föreskrifter i förväg . Skapa en checklista för anläggningsmaskiner genom att följa stegen nedan
1
Lista Saker som stannar
anläggningsmaskiner kommer att uppskatta en lista med objekt som håller , som inte får flyttas . När den flyttfirma först anländer till ditt hus måste du ge dem en turné och en skriftlig förteckning över vad som händer och vad som stannar . Det är bra att lägga anteckningar på objekt som vistelse . Vissa objekt som normalt bor de apparater , behandlingar fönster och möbler som har sålts till de nya ägarna .
2 .
ta hand om ditt husdjur
Det är viktigt att berätta movers om alla husdjur i ditt hem . På din checklista skriva ner att du har ett husdjur och där att PET kommer att under flytten . Sätt en skylt på dörren till rummet där ditt djur är så att initiativtagarna inte av misstag släppa ditt husdjur ut .
3 .
Förteckning över ömtåliga föremål
Din extra ömtåligt gods behöver extra omsorg . Markera tydligt alla boxar som är extra sköra . Gör en anteckning för din flyttfirma om en möbel är trasig eller bitar faller sönder lätt om möjligt flytta dina mest ömtåliga föremål själv i bilen .
4 .
beställa extra arbetskraft för tunga poster
Din anläggningsmaskiner kommer att behöva veta hur mycket personal de behöver för att flytta dina objekt . Låt dem veta i förväg om du har en mycket tung pjäs som en u00A3 800 kylskåp .
5 .
Lista Rum och Major Möbler
varje rum för ditt nya hem ska vara med på listan. Ange vilka möbler går i vilket rum i ditt nya hem . Om din lägre nivå möbler hamnar i vardagsrummet har du en hel del flytta runt ska göra efter movers ledighet .
Varje ruta behöver märkas om vilka rum och vilken våning du vill att objekt placeras .
6 .
göra en karta
Skapa en karta över var du nya hem ligger . Inkludera din nya adress med instruktioner om att parkera och vilken ingång som ska användas.

tips och varningar


 • Lager ditt kylskåp med buteljerat vatten och läsk för din flyttfirma
 • Gör flera kopior av din lista-. ett för dig , att en tjänst i varje hus och en för anläggningsmaskiner .


 • Relaterade artiklar


  fördelar och nackdelar med en rörelse aktiveras handduk dispenser
  hur man rengör en långsam rörelse badrum dränering
  hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner
  tips om organiserad rörelse
  möbler stilar av konsthantverk rörelse