tips om organiserad rörelse

tips om organiserad rörelse

Flytta hela hushållet , oavsett hur små , kan skapa en mycket stor huvudvärk . Få allt härifrån till dit utan skador , men förlorade objekt i transit och sedan räkna ut att " plats för allt " och få dina saker i denna plats kan vara tidskrävande i bästa och traumatiska i värsta fall . Det finns hopp, dock. Även den mest oorganiserade person kan lätt effektivisera och organisera en rörelse så att lite är lämnat åt slumpen. Allt som krävs är en systematisk strategi och viljan att ta lite tid att organisera .

 


 

Rensa

Vi har alla kartonger fyllda med saker som vi " behöver. " Var skoningslös . Rensa att Venus de Milo staty med klockan i sin mage . Kasta jul eller Hanukkah papper som du inte har rört på 10 år . Bli av med detritus av dag till dag levande som kan röran ditt space eller mossar ner dig . Behöver du verkligen dina twist slips samling ?

skapa ett system

Vissa rudimentära varor är nödvändiga för ett organiserat drag som går lite utöver lådor och gängtejp . När du har säkrat villig offer för att hjälpa dig att flytta , förklarar systemet för dem . Få en svart magi markör för varje person att hjälpa dig packa . Tilldela varje till ett visst område i ditt hus . När de wrap och packa objekt från varje rum i en låda , har dem etikett lådan med dess innehåll , vilket rum det är att gå in och deras initialer .

Om du verkligen vill vara organiserad , få färgade etiketter som motsvarar de olika rummen på din nya plats . Placera en färg etikett på ett vitt pappersark och märka papper med namnet på rummet . Tape detta papper på dörren . Allt som du packar för just rummet får samma färg etiketten på rutan när du försegla den. Detta gör det inte bara lättare för dig , men det underlättar också anläggningsmaskiner att få rätt saker till rätt plats .

Pack rum till rum . Ta dina lådor och märkning förnödenheter till ett rum och börja där . Pack det rummet helt . Färgkod på dina lådor , etikettera dem som till innehåll och gå vidare .

den sista rutan

Lägg allt du kan tänkas behöva direkt till en " keeper "-rutan och låt den oförseglade till sista minuten . Du bör ta denna ruta med dig i bilen när du går , så att du kan hålla reda på det . Saker som tvål , toalettpapper , tallrikar papper, plast gafflar och en kopp att dricka ur gå i bredvid dina tandborste och tandkräm . Kasta en handduk och några tidningsartiklar där. Om du inte har kunnat rengöra det nya stället innan flytten , inkluderar städning leveranser och alla penslar eller trasor du kan tänkas behöva . Ha lite tejp till hands för att tejpa färgkodade pappersark till motsvarande rum . Inkludera ett ombyte kläder och några soppåsar för att städa upp när du packa upp allt .Relaterade artiklar


fördelar och nackdelar med en rörelse aktiveras handduk dispenser
tips om organiserad rörelse
möbler stilar av konsthantverk rörelse
hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner
hur man rengör en långsam rörelse badrum dränering