Leviton rörelsesensor växla instruktioner

Leviton rörelsesensor växla instruktioner

En Leviton rörelsesensor växla använder passiv infraröd avkänning -teknik som automatiskt slå på belysningen i ett rum när en person kommer in och stänga av dem när man lämnar . En Leviton rörelsesensor omkopplaren är idealisk för badrum , källare , kök och andra delar av huset som kräver tillräcklig belysning . De flesta Leviton rörelsesensor växlar är endast kompatibla med låg spänning glödlampor och lysrör som utnyttjar en snabb start magnetisk ballast

Plats

Placera Leviton rörelsesensorn gå i närheten av där du oftast gå in och avsluta ett rum . Den passiva infraröda sensorn känner av kroppsvärme när en person passerar framför den och denna förändring i värme i givarens synfält utlöser strömbrytaren . Även när passiv infraröd sensor inte längre känner av rörelser av värme i sitt synfält , kommer belysningen ska vara på för en vald tidsperiod . Du kan manuellt programmera Leviton rörelsesensorn växlar att stanna på från mellan 15 sekunder till 30 minuter innan de stänger . Leviton rörelsesensorn switchar har ett synfält på mellan 150 grader och 180 grader med ett täckningsområde som sträcker sig mellan 350 och 400 kvadratmeter , beroende på modell .

Värmekällor

Levition rörelsesensorn switchar bör placeras minst sex meter från källor klima som VVS register för att förhindra att de aktiveras när de upptäcker värme från dessa poster . Placera Leviton rörelsesensorn gå minst sex meter bort från glödande ljuskällor som är ljusare än 100 watt sedan denna värme kan utlösa passiv infraröd sensor eller förhindra att upptäcka mindre förändringar i värme när människor passerar sensorn .

justerbara reglage

Leviton Rörelsesensorn växla funktioner för att justera deras känslighet . Ta bort blandarfästet och vrid justering hjulen till önskad nivå . Leviton rörelsesensor växlar är utrustade med ett omgivande ljus överstyrning som förhindrar dem från att slå på om det finns ett överskott av naturligt solljus nära passiv infraröd sensor . De flesta Leviton rörelsesensor växlar funktionen glider skygglappar för dig att manuellt justera passiv infraröd sensor synfält . Leviton rörelsesensor switchar har också en switch manuell styrning som fungerar som en vanlig strömbrytare .

Convenience

Mest Leviton rörelsesensorn switchar är endast avsedd för inomhusbruk på grund av känsligheten i sensorn . En Leviton rörelsesensor omkopplaren är praktiskt vid tillfällen när du har svårt att hitta strömbrytaren i mörkret eller när du har händerna fulla föra dagligvaror in i huset . En Leviton rörelsesensor växla hjälper till att spara energi genom att automatiskt stänga av lamporna när du lämnar rummet längre än du förväntat dig och inte kan återvända för att stänga av strömbrytaren för hand .


Relaterade artiklar


hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner
Leviton rörelsesensor växla instruktioner
möbler stilar av konsthantverk rörelse
hur man rengör en långsam rörelse badrum dränering
fördelar och nackdelar med en rörelse aktiveras handduk dispenser
tips om organiserad rörelse