hur transportera tvättmaskiner

hur transportera tvättmaskiner

En tvättmaskin är en tung , intrikat maskineri som tar försiktighet och sunt förnuft att transportera . Utan nödvändiga säkerhetsåtgärder när du transporterar tvättmaskinen , kan du skada maskinen går att reparera och till och med orsaka dig allvarlig skada . Du måste förbereda tvättmaskinen för transport innan du börjar transporten. Om du tar dig tid att täcka alla aspekter av att flytta tvättmaskin , dock bör du hitta det en enkel uppgift som kräver minimalt av din tid .

Du behöver:
plastbalja
. Dolly.
Flytta lastbilen .


1 .
Inaktivera ventilen körs direkt i tvättmaskinen . Om du haka vattenytan medan ventilen fortfarande är öppen, kommer vattnet rusa in i rummet .
2 .
Dra maskinen bort från väggen och dra ut nätkabeln och vattnet slangar .
3 .
Placera den öppna änden av slangen i en plastbalja . Detta kommer att låta vattnet inuti tvättmaskinen läcka ut på tömningsslangen och i badkaret . Badkaret ska vara kort nog att avloppsslangen kan vinkel ner och samla upp vattnet .
4 .
Bifoga tvättmaskinen tillbaka i sin originalförpackning om du har den nära till hands . Du kan också lägga den i en stor rörelse låda . Fyll lådan med jordnötter skumplastförpackningen för att hålla det säkert när du flyttar den .
5 .
Lyft baksidan av tvättmaskinen från golvet . Skjut läppen av en rörlig dolly under baksidan av tvättmaskinen. Ställ in tvättmaskinen ner så att den vilar på läpp för det rörliga Dolly.
6 .
Säkra maskinen till dolly med bungee kablar . Fäst kroken av kabeln till ena sidan av rörliga Dolly och sedan sträcka ut den runt ytan på tvättmaskinen . Anslut den andra kroken på bungee rep till andra sidan av den rörliga Dolly.
7 .
Luta dolly tillbaka precis tillräckligt för att flytta den bekvämt . Håll tvättmaskinen så rakt som möjligt när du transporterar den .
8 .
Strap tvättmaskinen ( dolly och allt) på insidan av din fordon i rörelse eller släpvagn om du behöver använda en bil för att transportera den . Den roterande metallkorg på insidan av maskinen kan hoppa runt som tvättmaskinen går och får det att falla över om du inte säkert det till fordonet . Om det inte finns något sätt att säkra tvättmaskinen till fordonet , frigöra den från Dolly och lägg den platt på rygg .


Relaterade artiklar


tips om organiserad rörelse
hemlagad ultraljud lösning för klocka rörelse rengöring
gas matlagning toppar information
möbler stilar av konsthantverk rörelse
hur man rengör en långsam rörelse badrum dränering
fördelarna med toaletter rörelsesensor
hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner
Leviton rörelsesensor växla instruktioner
fördelar och nackdelar med en rörelse aktiveras handduk dispenser
hur transportera tvättmaskiner