alternativ till luft fönster enhet balsam

alternativ till luft fönster enhet balsam

När det gäller att välja rätt typ av luft kylaggregat för ditt hem, bör flera faktorer tas i beaktande . Ytor av området kommer att hjälpa till att fastställa kapaciteten hos de kylaggregatet ( BTU ) . Att ha en enhet som är större än du behöver gör enheten drivs ineffektivt och energislöseri . Att hitta en lämplig luft kylsystem måste du faktor i mycket solsken som kommer in i rummet , antalet personer som i allmänhet är i rummet och där enheten ska installeras .

Central Air

En split-system centrala luft enhet är belägen utanför huset och är ansluten till en serie av kanalsystemet som driver hela huset . Kylaggregatet är vanligen gängade i samma kanal arbete som hanterar din bastuaggregatet. Denna typ av system håller bullret från apparaten utanför och den svala luften .

ENDOKRIN

Om ditt hem inte har kanalen arbete men har en öppen planlösning , skulle detta vara ett genomförbart alternativ . Ett stort fönster enhet kan installeras i en yttervägg . Inramning enheten på insidan och utsidan kommer att göra det ser ut som det är en del av byggnadens struktur och kommer inte att förringa hemmet utseende . Detta alternativ kan också arbeta med en central enhet luft . Trumman från enheten kommer att köra direkt i en yttervägg och kommer att täckas med en luftventil , vilket gör att kall luft att komma in på området .

Portable

En bärbar luft enhet är ett ekonomiskt alternativ för ett enkelrum . Denna typ av enhet har vanligen av värme och kall luft . Denna enhet är lika bullrig som ett fönster enhet . De flesta av dessa enheter har en ventil slang som liknar en torktumlare avluftningsslangen som måste ventileras ut genom ett fönster eller en yttervägg . Enheten är utrustad med delar som behövs för fönster avluftning . Om du vill ventilera det genom väggen måste du köpa en torktumlare avluftning vägg tallrik och en yttre klaff-stil ventilskydd .

evaporativa kylare

Avdunstning kylare är även känd som träsk kylare . Denna typ av kylaggregat drar luft genom fuktigt filter , kyla luften innan det går in i huset . Swamp kylare kan monteras på taket eller yttervägg . Takmonterad träsk kylare vanligtvis förbunden med kanal arbete som går genom vinden , men de kan också vara ENDOKRIN . Väggmonterad träsk kylare även kan anslutas till kanalsystemet som körs under golvet eller kan ENDOKRIN . Denna typ av enhet sätter några fukt i luften och därför är de inte så vanligt i fuktiga områden . Evaporativa kylare använda 60 till 80 procent mindre energi än balsam fönster luft .


Relaterade artiklar


funktionerna i en Fantom haj vakuum
instruktioner om hur du installerar värmaren gas, vatten
Hur får man en bra bränna från en pelletskamin
efterfrågan varmvattenberedare myter
hur man sållar hem vatten
Leviton rörelsesensor växla instruktioner
ersätta en KitchenAid fjäder luckan
hur du gör din egen passiv värme solpanel med aluminiumburkar
hur man rengör och fastställa en ångtvätt
hur troubeshoot MAYTAG diskmaskiner