felsökning av en Sears Kenmore diskmaskin

felsökning av en Sears Kenmore diskmaskin

Såld på Sears , är Kenmore en betrodd varumärke på diskmaskiner , men alla diskmaskiner kan fel från tid till annan . Om din Kenmore diskmaskinen går inte att starta eller läcker vatten på golvet , det finns flera åtgärder för felsökning du kan vidta för att åtgärda dessa gemensamma frågor. Vissa problem , som till exempel träskor i diskmaskinens avlopp och trippade brytare , kan fastställas enkelt på några minuter och du kommer inte att behöva spendera pengar genom att konsultera en reparation specialist

Du behöver :
rengöringsmedel.
Svamp .


1 .
Gå till brytarens rutan i ditt hem och öppna den . Leta efter brytaren märkt " diskmaskin " och se till att den sätts till " ON ". Om inte , återställa brytaren . Se till att diskmaskinen är ansluten i. Om din diskmaskin fortfarande inte att sätta på , kan du behöva rådgöra med en reparation specialist .
2 .
Titta under diskbänken närmast Kenmore diskmaskinen Om din diskmaskin läcker . Under diskbänken , lokalisera dräneringsrör som kommer från diskmaskinen .
3 .
Kontrollera att alla slangar från diskmaskinen är raka och inte viker sig . Om de är knäckta , räta ut dem .
4 .
Öppna Kenmore diskmaskinen dörren och ta skålen facket ur enheten . Ta diskmaskinens sil ut ur enheten och ta bort bitar av mat .
5 .
Ta av sköljmedel locket från luckan . Använd en svamp och varmt vatten för att rengöra gunk ur dispensern . Ställ din diskmaskin till "Vanlig Wash " och låt den gå . Om diskmaskinen är fortfarande länkningen kan du behöva konsultera en reparation specialist .


Relaterade artiklar


hur man använder en mini joniska proffs
komposit kontra rostfritt handfat
felsökning av en Sears Kenmore diskmaskin
fördelar och nackdelar med en rörelse aktiveras handduk dispenser
felsökning av en propan varmvattenberedare
hur man fixar spärren på en ugnslucka
alternativ till luft fönster enhet balsam
hur man byter glödlampa på en bubbelpool mikrovågsugn
hur man rengör utblåsslangen till Kenmore serie 80 torktumlare
hemlagad ultraljud lösning för klocka rörelse rengöring