hur ändrar värmeelementet i en Kenmore torktumlare

hur ändrar värmeelementet i en Kenmore torktumlare

Om din Kenmore torktumlaren inte värms upp så är du förmodligen att göra med en felaktig värmeelement . Värmeelement ger torken med värme för att avdunsta fukt från kläder . Byta värmeelement på din Kenmore torktumlaren inte kräver en tekniker . Du kan göra det själv med lite krångel och ett par verktyg
1 .
Börja med att koppla ur torken från eluttaget i din tvättstuga . Dra torktumlaren från väggen så du kan få bakom enheten.
2 .
Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast baksidan på torken . Ta bort bakstycket från torktumlaren och ligger i skåpet värmeelementet . Detta kommer att vara ett litet skåp med en dörr på den som hölls den av skruvar .
3 .
Använd en liten tång för att ta bort elementet kablar från värmeelementet . Elementet kommer att vara en liten kan-liknande objekt i värmeelementen skåpet .
4 .
tillbaka trådarna på din nya värmeelementet och sätt tillbaka in i värmeelementet skåpet . Sätt tillbaka panelen på tork och skruvarna på den.
5 .
Anslut torktumlaren tillbaka till den elektriska strömmen vägguttag och slå på torktumlaren på att testa det .

tips och varningar


 • fungerar inte på torktumlaren medan den fortfarande är ansluten till ett vägguttag . Du kan vara elektrisk ström eller få chockad .


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en nätsladd
  hur ändrar värmeelementet i en Kenmore torktumlare
  hur du ansluter en sump pump
  hur man rengör utblåsslangen till Kenmore serie 80 torktumlare
  köksfläkt stilar
  typer av varmluft ugnar
  hur transportera tvättmaskiner
  hur man installerar ENDOKRIN kåpor spis
  hur man byter glödlampa på en bubbelpool mikrovågsugn
  hur man väljer en elpatron