hur du lagrar tvättmaskiner utomhus

hur du lagrar tvättmaskiner utomhus

Tillräckligt lagringsutrymme är en inte alltid tillgänglig när du behöver det . Att hitta plats för en stor post som en tvättmaskin kan visa sig vara en extra utmaning . Den bästa lagringsplats för de flesta objekt, inklusive apparater , är i en temperatur-kontrollerad miljö som inte utsätts för extrem värme eller kyla . Om denna typ av lagringsplats inte är möjligt , med rätt förberedelser och omsorg kan du spara på ett säkert din tvättmaskin utomhus

Du behöver : .
pall
2 stora plast presenningar .
Små block av trä.
Vit vinäger.
Handdukar.
Hink .


1 .
Välj en plats som inte har stående vatten . Ett område av de faktorer, såsom en carport eller en byggnad , är att föredra . Placera en träpall på marken i förvaringsutrymmet . Placera inte pallen mot ett hem eller annan struktur . Detta kan oavsiktligt dra termiter och andra träförstörande insekter till byggnaden .
2 .
Lägg en plast presenning på pallen . Detta kommer att ge en fuktspärr mellan pallen och tvättmaskinen .
3 .
Förbered tvättmaskinen för förvaring . Medan det fortfarande är ansluten till vatten och avlopp , fyll den med vatten och köra den genom en komplett diskprogram . Lägg till en dl vinäger i vattnet , men inkluderar inte någon tvätt .
4 .
Stäng av vattentillförseln till maskinen . Lossa vatten och avlopp raderna noggrant . Vatten kommer att finnas kvar i dessa rader , och när du tar loss dem , kommer det att spilla . Töm vattnet från linjerna i en hink .
5 .
Placera tvättmaskinen på beredd lagring pallen . Prop dörren öppen med en träbit för att förhindra mögel från fukt stängs in i brickan. Täck brickan med en plast presenning och fäst den med ett bungee band lindade runt utsidan av maskinen . När du är redo att föra den in och använda den igen , vänta minst 48 timmar före användning för den anpassas till en temperatur-kontrollerad miljö.

tips och varningar


 • Undvik att förvara tvättmaskiner och andra apparater utomhus under längre perioder . Extrema temperaturförändringar shorts livslängden på elektriska komponenter.
 • Kontrollera regelbundet din tvättmaskin under förvaring utomhus . Se till att tarp är säker och att det har skett några andra förändringar av lagringsmiljö.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en utomhusantenn
  hur man rengör en långsam rörelse badrum dränering
  typer av varmluft ugnar
  funktionerna i en Fantom haj vakuum
  gas matlagning toppar information
  köksutrustning lista
  tips om organiserad rörelse
  hur man gör en kylskåpet kallare
  tips om att köpa en vattenavhärdare
  Kenmore luftfuktare filterbyte