hur man byter ADT med ett annat vaktbolag

hur man byter ADT med ett annat vaktbolag

De flesta ADT trygghetssystemen kommer att innehålla minst en aktivering knappsats och en kontrollpanel som fungerar säkerhetssystemet. Även knappsatsen och kontrollpanelen kan ha ADT logo på dem , de kan aktiveras och användas av andra bevakningsföretag . Om du planerar att behålla ADT före slutet av ditt kontrakt , kan du bli föremål för en förtida uppsägning avgift
1 .
avgöra hur mycket tid som är kvar i ditt avtal med ADT . Om du avtal har redan löpt ut , kan du vara på en månatlig tjänst plan , i vilket fall du kan avbryta när som helst . Du kan ringa ADT och tala med en kundtjänst för att bestämma den tid som återstår på ditt kontrakt . Du kan fortfarande säga upp ditt avtal, om den inte har löpt ut , men du kan bli föremål för en förtida uppsägning avgift .
2 .
Gå ett serviceavtal med det nya bolaget och ge dem den märke och modell av din installerade säkerhetssystem. Märke och modell kommer att ligga i kontrollpanelen , som liknar en proppskåp . Om säkerheten företaget kan aktivera den installerade säkerhetssystem i deras nät , kommer de behöver inte installera någon extra utrustning . Om ditt nuvarande system är inte förenligt med deras nätverk , måste du ordna en tekniker för att installera ett nytt säkerhetssystem , som kan innebära ytterligare avgifter beroende på deras aktuella erbjudanden.
3 .

Avboka din ADT skyddsplan innan tjänsten aktivering datum eller installation av nytt säkerhetssystem. Du kan avbryta med ADT genom att ringa deras kundnummer servicetelefon och tala med en representant .


Relaterade artiklar


nuwave ugn vs jetströmmen ugn
efterfrågan varmvattenberedare myter
värmepump alternativ
funktionerna i en Fantom haj vakuum
hur man använder vatten natriumbikarbonat i tvätt
hur man installerar en trädgårdsslang till en varmvattenberedare
felsökning av ett system transportör uppvärmning
hur reparera ett vakuum sladd
instruktioner för matlagning med en vatten rökare grill
felsökning av en tvättmaskin som inte kommer att dränera