hur man fixar centrifugeringen på en tvättmaskin

hur man fixar centrifugeringen på en tvättmaskin

Korrigera problem som uppstår med din tvättmaskin kommer att kräva att veta var att leta efter problemet . Detta kan göras genom att bestämma vad maskinen är tänkt att vara att göra baserat på den cykel som den är på . När tvättmaskinen går in i centrifugeringen , men inte börjar snurra , måste du se om det finns en lösning eller fix som behövs för att få centrifugeringen arbeta igen
1 .
Öppna locket till maskinen och se om kläderna är hopklumpade till ena sidan av badkaret . Detta kommer att resultera i en obalanserad badkar , vilket kan hindra den från att snurra .
2 .
Flytta kläder i badkaret och stäng locket för att se om badkaret börjar snurra .

3 .
Öppna dörren för kretsen panel av ditt hus och se om en automatsäkring har löst ut eller en säkring har gått . Återställ brytaren eller byt säkring och se om brickan börjar snurra .
4 .
Kontrollera att strömsladden inte har kopplats bort från eluttaget . Koppla in sladden igen om det kopplas bort för att starta centrifugeringen.
5 .
Öppna locket till tvättmaskinen och se om det är fortfarande full av vatten . Om vatten kvar i maskinen , undersöka i slutet av slangen och kontrollera om den är inkopplad . Ta bort alla hinder för att låta vattnet rinna ut . När vattnet har tömts , kommer centrifugeringen startar .
6 .
Kontrollera att locket till tvättmaskinen är att ta kontakt med växeln . Stäng locket ordentligt och se om det börjar snurra . Öppna locket och skjut strömbrytaren nedåt med fingret . Om tvättmaskinen börjar snurra , locket gör inte korrekt kontakt med växeln .

tips och varningar


 • Ring en reparatör efter att ha avslutat alla steg Om tvättmaskinen ändå inte snurra .
 • Om ett bälte har sönder eller motorn har slutat fungera , är en tjänst samtal som behövs för att åtgärda problemet.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder vatten natriumbikarbonat i tvätt
  hur man använder en mini joniska proffs
  hur man installerar ENDOKRIN kåpor spis
  hur man byter en MAYTAG vattenfilter
  aluminium kontra stål vattenflaska
  hur man sållar hem vatten
  Hur får man en bra bränna från en pelletskamin
  hur man tänder ugnen lampan på icke elektrisk gasspis
  hur man byter en MAYTAG arm diskmaskin tvätt
  hur man hyra solpanelerna paneler