hur man fixar spärren på en ugnslucka

hur man fixar spärren på en ugnslucka

Spärren på en ugnslucka tål mycket slitage . Dörren är ständigt öppnas och stängs , och detta kan slå den ur läge , förhindra spärren från att fungera ordentligt . Det andra problemet med spärrarna är att de flesta människor inte tycker att rengöra dem när de rena ugnen . Detta kan leda till en ackumulering av fett och smuts som kan förhindra spärren inte fungerar ordentligt. Fastställande spärren är inte svårt

Du behöver : .
diskmedel
. Hink.
Rag.
Skruvmejsel.
Tång.
Lång spik eller skruv .


1 .
Blanda 2 msk . av diskmedel med 1 liter varmt vatten i en hink .
2 .
Rengör låsning mekanism helt med tvålvatten och en trasa . Titta noga för eventuell smuts i mekanismen och försök att gräva ut det med en skruvmejsel . Rengör dörren del av mekanismen och den del på de viktigaste ugnen kroppen .
3 .
Prova öppna dörren spärren . Om det inte fungerar , skruva loss dörren från gångjärnen med en skruvmejsel. Lägg dörren plant på golvet .
4 .
Dra gångjärnen med tång tills du ser hålet på toppen . Stick en lång spik eller skruv genom hålet för att förhindra att gångjärnen från upprullningskraften .
5 .
tillbaka dörren på gångjärnen och skruva fast dem på plats . Ta bort spiken och försök dörren igen .

tips och varningar


 • Kontakta tillverkaren av ugnen och beställa en ny dörr gångjärn om inget annat fixar spärren . Det nya låset kommer att installera på några minuter , med endast en skruvmejsel . Följ instruktionerna som följer med den nya spärren att installera det.


 • Relaterade artiklar


  typer av varmluft ugnar
  tips om organiserad rörelse
  hur troubeshoot MAYTAG diskmaskiner
  hur man gör en kylskåpet kallare
  hur du ansluter slangar på en MAYTAG tvättmaskin
  nuwave ugn vs jetströmmen ugn
  hur man installerar ENDOKRIN kåpor spis
  hur man hyra solpanelerna paneler
  hur man byter en takfläkt kondensator
  efterfrågan varmvattenberedare myter