instruktioner för att ersätta ett bälte på en dammsugare dimension ii vakuum

instruktioner för att ersätta ett bälte på en dammsugare dimension ii vakuum

Hoover införde dimensionen linje av dammsugare för att ersätta sin Legacy modeller . Dimension II är en lättare version av det ursprungliga upprätt dammsugare . Även om vakuum är tillförlitlig , bär bältet fortfarande ute och bryter precis som alla andra vakuum . Byta ett bälte på Hoover dimensionen II krävs att ta bort locket från chefen för vakuum . Ersätter bälten finns på affärer vakuum reparation och Sears

Du behöver : .
platt skruvmejsel


1
Dra ur Hoover vakuum sladden från . vägguttaget . Sänk handtaget till golvet , och vänd vakuum över så att botten är vänd uppåt . Hitta platser i vardera änden av agitatorn borsten bottenplattan . Det slots är precis bakom borsten . Sätt in en platt skruvmejsel i skåran och tryck mot baksidan av motorn huvudet för att frigöra agitatorn plattan . Upprepa för det motsatta hack , och ta bort agitatorn plattan .
2 .
Leta skårorna på var sida om tomrummet mellan underkanten på locket och bottenplattan . Det finns två skårorna på varje sida . Sätt platt skruvmejsel i varje skåra och koppla klippen säkra locket .
3 .
Dra agitatorn pensel och vråla ut i vakuum huvudet . Om bältet är bruten , ta bort den vänstra över bitar av bältet från vakuum huvudet . Placera den nya remmen runt slutet av agitator pensel , med bokstäver på bältet utåt . Placera valken tillbaka i botten av vakuum huvudet , sätter bältet genom öppningen i huvudet.
4 .
Placera främre flikarna i agitator plattan i skårorna på framsidan kanten av vakuum huvudet . Sänk den bakre delen av agitator plattan över botten av vakuum och tryck nedåt tills den låses på plats . Vänd sida vakuum rätt upp .
5 .
Skjut luckan på vakuum huvudet . Ta tag i slutet av det nya bältet och sträck det över sugmotor trissan . Detta kräver viss ansträngning , men inte använda en skruvmejsel för att sträcka bältet . Sätt tillbaka locket över huvudet , och pressa ned kanterna för att låsa locket på plats .


Relaterade artiklar


tips om att köpa en vattenavhärdare
hur man rengör ut tvättmaskin dräneringsledningar
hur troubeshoot MAYTAG diskmaskiner
hur man installerar en utomhusantenn
köksutrustning lista
hemlagad ultraljud lösning för klocka rörelse rengöring
instruktioner för matlagning med en vatten rökare grill
typer av varmluft ugnar
fördelarna med en låda diskmaskin
alternativ till luft fönster enhet balsam