om Weston kött Skärmaskiner

om Weston kött Skärmaskiner

Weston kött skärmaskiner är prisvärda hushållsapparater och är inte avsedda för industriellt bruk. Med en Weston kött slicer kan du skiva kött som en professionell i ditt eget hem . Weston skärmaskiner är industri-godkända och ett bra komplement till köket för matintresserade människor eller för jägare som vill förbereda sina spel hemma

Använd

Weston 's kött slicer ger lätthet och precision av en professionell deli . Du kan skiva kött tunt papper eller skapa rejäla skivor mer än hälften en tum tjock . Den skivare är idealisk för skärning smörgås portioner från hela bitar av kött, men fungerar lika bra för skivning grönsaker eller hårdost .

Detaljer

Weston kött slicer finns i en 9- tums eller 7-tums klinga version , och båda kommer med samma funktioner . Dessa inkluderar en variabel hastighet switch som ändrar skivning hastighet . Weston skärmaskiner även en flyttbar blad i rostfritt stål . För att göra skivning säkra och enkla , de kommer med ett livsmedel vagn och facket och en robust, stabil bas . För kontroll , Weston skärmaskiner innehålla ett livsmedel pusher med tänder .

Underhåll

För att bibehålla en Weston slicer du bör hålla maskinen och blad rena genom att torka den efter varje användning . Försök inte att skära objekt inte är avsedda för slicer , såsom ben , trä eller metall. Använd mat silikon spray för att hålla motorn och delar trim . Den Weston skivare är CE-och GS-godkänd , vilket betyder att den uppfyller EU: s och tyska normer utrustning , respektive .

Säkerhet

Medan Weston skärmaskiner är byggd för att maximera säkerheten för användaren finns det fortfarande faror med en kraftig stålblad som roterar med hög hastighet . Använd alltid den tandade mat skjutbogserare och aldrig försöka vägleda den mat du skivning med händerna , för det skulle kunna resultera i en skivad finger . Låt den skivade mat falla på mat facket och hämta den när du är klar skivning och bladet är avstängd. Försök aldrig att ta bort eventuella fastnat mat från bladet medan den snurrar . Weston skärmaskiner är utformade så att du kan skära effektivt med händerna på säkert avstånd från klingan vid alla tillfällen.

Tillgänglighet

Du kan hitta både nya och begagnade Weston skärmaskiner genom tredje part- säljare . Dessutom är skärmaskiner finns i specialmaterial livsmedelsaffärer , butiker hem och några varuhus . Genom Weston hemsida , kostar Weston 9- tums Kött Slicer $ 129,99 från och med 2010 . Weston kontaktuppgifter är :

Pragotrade LLC

20. 365 Framsteg Drive

Strongsville , OH 44149

800-814-4895

westonsupply. com


Relaterade artiklar


hur man väljer en elpatron
tips om organiserad rörelse
Leviton rörelsesensor växla instruktioner
hur man byter remmen på en Bissell 8.910 matta renare
hur troubeshoot MAYTAG diskmaskiner
instruktioner för matlagning med en vatten rökare grill
hur man byter glödlampa på en bubbelpool mikrovågsugn
hur man använder en mini joniska proffs
hur man fixar spärren på en ugnslucka
felsökning av en tvättmaskin som inte kommer att dränera