verkstadsutrustning och verktyg

verkstadsutrustning och verktyg

Du behöver:
Vakuum
. Dollar Bill.
Behållare .

Medan en ficka uppsättning verktyg eller Leatherman kan vara tillräckligt för reparationer runt en lägenhet , hus behöver mer vård och underhåll , och de är i allmänhet ett större ansvar . Om husägare vill göra sina egna reparationer och undvik att använda dyra tjänster av en professionell , då de måste omgående sina garage med en rad välgjorda verktyg och utrustning .

Reparation

Trots det stora utbudet av specialiserade verktyg som finns i de flesta järnaffärer , det finns egentligen bara en låda full med verktyg som alla villaägare skulle överväga absolut nödvändiga för grundläggande reparationer . En klo hammare , en skiftnyckel , en hylsnyckel , skruvmejslar ( både Philips och försänkta ) , tänger , ett måttband , en wirecutter och en borr är alla husägare måste fixa de flesta problem som kan uppstå . En stege kommer att hjälpa någon att nå de högsta områdena i ett hus .

Trädgård

Villaägare intresserade utseendet på sin gård men ointresserade av att betala för en trädgårdsmästare eller landskapsplanering Gruppen bör ha vissa grundläggande instrument för att hålla sina gräsmattor och trädgårdar . En spade , skottkärra , spade och kratta är viktiga för att transportera växter och jord , och sekatör och en gräsklippare kommer att hålla gräs , buskar och växter klippta .

Kvalitet

Det är viktigt att köpa kvalitetsverktyg från en ansedd tillverkare , som Craftsman . De kommer vara dyrare , men de ska robustare också , och de kommer sannolikt att pågå en livstid . Billigare , multiverktyg paket är gjorda av sämre material och kunde böja eller bryta mitt i en reparation eller eftermiddag av trädgårdsarbete .


Relaterade artiklar


köksutrustning lista
nackdelarna med frontmatade tvättmaskiner
hur troubeshoot MAYTAG diskmaskiner
hur man hyra solpanelerna paneler
tips om organiserad rörelse
vad köksmaskiner avger strålning ?
värmepump alternativ
verkstadsutrustning och verktyg
hur man installerar en naturlig värmare gas vägg
gas matlagning toppar information