delar av ett duschmunstycke

delar av ett duschmunstycke

Du behöver:
Skruvmejsel
. Skiftnyckel .
Ficklampa.
Rag.
Diskmedel.
Stålull.
Seam reparationssats.
Hand rullen .

Även om många människor tror att duscha är en ganska ny form av bad som utvecklades i 20-talet , duschade forntida folk i Egypten genom att hälla vatten över sig . Grekerna utvecklade ett system som liknar moderna skåp-rummet duschar i det fjärde århundradet f. Kr. Den antika grekiska systemet är dock utrustad duschmunstycken i form av lejon och vildsvin ansikten . Ett modernt duschmunstycke har tre delar.

duscharm

duscharm är röret som ansluter duschhuvud att rören som är dolda i väggen i badrummet . En gång betraktades som bara en funktionell del av rörledningar , dusch vapen finns i många metall ytskikt och utsmyckning.

Skylten

Skylten är en metall fläns som passar över basen på duscharm där den fäster vid väggen i duschen , som täcker hål i väggen som duschen armen kommer igenom.

duschen

duschen vad vattnet från rören kommer ut igenom, och många olika typer av duschmunstycken är tillgängliga . En duschmunstycke kan optimera flödet av vatten , påtryckningar det och låta det rinna ut i olika hastigheter och i olika mönster.


Relaterade artiklar


gas vs elektriska tvättmaskiner och torktumlare
problem med golvvärme värme
hur man rengör en roterande torktumlare vent
hur man rengör ut tvättmaskin dräneringsledningar
lysrörslampa fakta
hur man installerar en utomhusantenn
hur troubeshoot MAYTAG diskmaskiner
jämföra ugn kostnad gas kontra elvärme
hur man ansluter en elsladd till en torktumlare
hur design & konstruera en sol spis