temperaturkrav för kylskåp

temperaturkrav för kylskåp

Temperaturen är avgörande vid att hålla maten säker att äta . Kyla fördröjer tillväxt av mögel och bakterier , så maten hållas säker att äta . Den maximala tid som livsmedel bör förvaras i rumstemperatur är två timmar , och det är trycka på kuvertet , särskilt för nonacidic livsmedel som kan börja skämma bort så snart de börjar svalna .

Kylutrymme

Kylskåpet bör förvaras vid temperaturer under 40 till långsam bakterietillväxt. Temperaturerna kommer att variera inom kylskåpet eftersom kall luft sjunker och varm luft stiger . Kött ska förvaras på undersidan rack av kylskåpet precis ovanför grönsakshyllan. Om hyllan inte är fast eller finns det ingen lip på det för att hålla köttsaften läcker in i grönsaker och frukt lådor bör köttet förvaras på en tallrik , panorera eller i en tättslutande plastpåse så att den inte förorenar andra livsmedel .Lagra drycker ovanpå eller mellersta hyllorna kommer att hålla dem från att frysa . Ibland kylskåp kallare nära tillbaka, särskilt på den nedersta hyllan , så mat som inte skulle frysa , såsom färskvaror , skall hållas borta från det området .

Dörr temperaturer

kylskåpsdörren är den varmaste plats i kylskåpet vilket gör det idé för lagring med hög syra livsmedel eller livsmedel med mycket lång hållbarhet , som ketchup , saltgurka , oliver , salladsdressingar som innehåller vinäger , sylt och gelé . och grill eller soja såser

Frys

Mat slutar växa bakterier vid 0 grader , och frysar ska förvaras vid 0 eller lägre . Medan fryst mat håller länge , kan kvaliteten , konsistens, smak eller färg försämras vilket gör den oanvändbar eller obehagligt att äta . Ibland iskristaller samla på mat som har varit fryst . Dessa kristaller kan eller inte kan förändra smaken på maten .

Termometrar

Placera en termometer i frysen och kylskåpet kommer att försäkra dig om att ditt kylskåp är att hålla maten tillräckligt kallt för att inte förstöras . Det ringer på kylskåp ger endast en uppskattning av hur kallt maten . Kokning termometer som läser låga temperaturer kommer att mäta temperaturen inne .


Relaterade artiklar


kaminen installation förordningar
Hur får man en bra bränna från en pelletskamin
aluminium kontra stål vattenflaska
hur man installerar en trädgårdsslang till en varmvattenberedare
Frigidaire bricka monteringsanvisning
hur man rengör och fastställa en ångtvätt
hur man passar köksmaskiner
historia av luftkonditionering
hur man byter en termistor på en bubbelpool tork
hur man programmerar första registreringen