Felsökning MAYTAG prestanda torktumlare

Felsökning MAYTAG prestanda torktumlare

Maytag prestanda torkar i regel är mer tekniskt avancerade än andra torkar , tack vare sin avancerade inställningar och LED-displayer . Men med dessa framsteg kommer potentialen för fler saker att gå fel med dessa torkar . förstå hur man felsöker en Maytag Performance torktumlare kan hjälpa dig lösa problem när de uppstår
1
förväntar sig. några konstiga ljud om du sätter på torktumlaren på efter att inte använda dem under en längre tid . Oroa dig inte , eftersom detta är normalt . Det kan finnas ett dunkande ljud de första minuterna av användning , men det borde avta . Om ett ljud fortsätter , kontrollera de främre och bakre kanterna av torken för att se till att det inte finns några mynt , knappar , gem eller liknande objekt lös i torktumlaren .Om ett dunkande ljud fortsätter , öppna torktumlaren och se till att kläderna inte är balled upp . Detta kan orsaka torktumlaren att hoppa och vibrera , vilket skapar mer buller .
2 .
Kontrollera om ett hushåll säkring har gått om torktumlaren visar ett " L2 " kod på LED skärmen . Den " L2 " kod innebär det finns ett problem med ditt hem elförsörjning. Elektriska torktumlare använda två säkringar , så kom ihåg att se till att både säkringar i proppskåpet är i läge "på" . Kontrollera nätsladden för att se den är helt in i väggen . Klicka på en knapp för varje tidsinställda torr cykel och starta torktumlaren .
3 .
Ta bort luddet skärmen , rengör den och byt ut den om torktumlaren visar "AF " -meddelande . Detta meddelande anger att det finns ett lågt luftflöde . Kontrollera ventilen som går från baksidan av torken i väggen för att se om den är böjd , klämd eller vriden på ett sätt som skulle hindra luftflödet . Om det är , rätta till ventilen eller ersätta den. Ta bort ventilen och titta inuti . Ta bort eventuellt ludd eller skräp fastna och sätta ventilen på plats igen . Klicka på en knapp för att slå på någon tidsinställda torr cykel och starta torktumlaren .
4 .
Tänk på lastens storlek om du märker att kläderna är skrynkliga när du tar ut den från torktumlaren . Ju mer packade en Maytag prestanda torktumlaren , desto mindre kan gör att kläderna fritt tumla utan rynkor . Välj " Anpassad Uppdatera Cykla " på torken så att kläderna att falla med lite vatten och värme för att minska skrynkling .


Relaterade artiklar


hur man tänder ugnen lampan på icke elektrisk gasspis
Varför är propan varmvattenberedare dyrare ?
hur man installerar en naturlig värmare gas vägg
hur man sätter ett bälte på en MAYTAG gas torktumlare
hur man bifoga en takfläkt till en stång i en droppe tak
vad är luften i en varmluftsugn för ?
hur du tar bort ett livsmedel bortskaffande
min gas ugn kommer inte att lysa
vanligaste central luftkonditionering problem
hur du tar bort rostfritt stål bucklor kylskåp