felsökning en Frigidaire tvättmaskin

felsökning en Frigidaire tvättmaskin

Frigidaire tillverkar ett antal typer av tvättmaskiner . Dessa tvättmaskiner har storlekar mellan 3 och 4,4 kubikfot av rymden . Några av tvättmaskinerna är dyrare och mer avancerade än andra , men det finns vissa problem som är vanliga med alla dessa tvättmaskiner . De kan fastställas genom ett par enkla felsökning tekniker

färgproblem och fläckar


1 <. br >
Undvik överfyllning tvättmedel och sköljmedel avdelning eller dispenser om du tycker det finns blå fläckar på kläderna efter att ta bort dem från brickan .
2 .
sortera och lasta kläder efter färg och jord nivå om du märker att dina kläder har några missfärgningar eller grånande . För att ytterligare förhindra missfärgning , använd de hetaste vattentemperaturen och blekmedel som är säker för tyg .
3 .
Häll inte flytande sköljmedel direkt på kläderna . Om du märker oljiga fläckar på kläderna , är direkt kontakt med vätskan sköljmedel och dina kläder den troliga boven .

Oljud


1 .
Gör ingenting Om du hör ett högfrekvent jetmotor-typ buller från tid till annan . Detta är normalt under tvättmaskinens centrifugering .
2 .
Stoppa maskinen och kontrollera trumman om du hör något skrammel eller skrammel ljud inifrån tvättmaskinen . Kontrollera om det finns några mynt, eller lösa knappar i trumman . Ta bort dem .
3 .
Kontrollera om det finns några metallspännen eller knappar på kläder du tvättar. Om det finns , fäst knappar och spännen och vända kläder ut och in för att minimera buller som de skapar .

Fyll Remains Wet


1 .
Minska mängden kläder du tvättar på en gång Om tvättmaskinen load förblir våt efter centrifugeringen.
2 .
Lägg en eller två punkter för att lasten om du har en liten last och kläderna är våt . För lite kläder ger en obalanserad last som inte kan snurra tillräckligt bra för att eliminera väta .
3 .
Arrangera lasten i brickan att balansera kläder i den. För mycket kläder på ena sidan och inte tillräckligt på den andra inte gör att kläderna på fylligare sida att eliminera så mycket fukt som kläderna på den sida som är mindre full .
4 .
Kontrollera avloppsslangen se till att den inte är snodd eller kläms . En veckad dräneringsslangen kommer inte att låta vattnet rinna fritt från tvättmaskinen under centrifugeringen .


Relaterade artiklar


hur man gör en kylskåpet kallare
felsökning av en Bunn maker nhbx kaffe
takfläkt idéer
hur reparera en tvättmaskin som inte snurrar
Vad är en VVS AC enhet?
tips om organiserad rörelse
installera en pump på ett träsk kylare
hur man installerar Hampton fans vik tak med belysning
delar av en matberedare
fördelar och nackdelar med en rörelse aktiveras handduk dispenser