hur man använder lastbilar apparaten hand

hur man använder lastbilar apparaten hand

Appliance hand lastbilar är bland de mest användbara verktygen för att flytta skrymmande apparater som kylskåp , spisar , tvättmaskiner och torktumlare . Den gemensamma apparaten hand lastbil är i grunden en metallram med handtag och är byggt på två små hjul . Hjulen är tunga och är gjorda för att bära upp vikten av praktiskt taget alla apparat som är placerad på sidan lastbilen . På detta sätt vikten fördelas på handen lastbil själv och inte på ryggen , och hjulen gör det enkelt att flytta någon apparat från plats till plats .
1
ståndpunkt handen lastbil bredvid en platta sidan av en apparat . . Appliance handtag bör nämnas i motsatt riktning från sidan av handen lastbilen .
2 .
Luta handen lastbilen framåt och skjut bottenplattan under apparaten så långt i det går.
3 .
Fäst apparaten till kärra om banden finns tillgängliga. Wrap remmarna runt apparaten och spänne dem tillsammans . Detta utgör en mycket solid och säker rörlig plattform .
4 .
Placera foten på axeln för att hålla handen stadig lastbilen och dra sedan tillbaka på handtagen med en bakåt lyftrörelse . Apparaten kommer från marken och få stöd av hjulen . Hitta " sweet spot " som är den exakta punkten där apparaten kommer bokstavligen balans på hjulen av sig självt . Du kommer att veta detta när handtagen blir nästan viktlös i ditt grepp .
5 .
Flytta apparater genom att skjuta , aldrig dra , handen lastbil , och alltid gå i en riktning framåt . Upprätthålla " sweet spot " som du trycker apparaten längs med, och genom att göra detta , några stora , tunga och skrymmande apparaten kan flyttas relativt enkelt.

tips och varningar


 • Om din hand lastbil inte kommer med inbyggd band , för att använda rep binda apparaten till handen lastbilen . Även användning av linor för att säkra fast en apparat i ramen , och gör flytta en skrymmande apparat som mycket lättare .


 • Relaterade artiklar


  hur man fixar en MAYTAG bricka badkar
  hur man installerar en elektrisk on-demand varmvattenberedare
  hur man rengör brickan avlopp
  hur man bestämmer storleken på en välbehövlig takfläkt
  Hur ljus du piloten ljuset av en magisk kock gasspis ?
  problem med diskmedel
  energi stjärnor för kylskåp
  hur man köper en spis
  hur man återställer effekt på en vass mikrovågsugn
  hur du tar bort avslutningar på diskmaskiner