hur man byter ett bälte på en hastighet drottning bricka

hur man byter ett bälte på en hastighet drottning bricka

Ta isär ett bälte på en Speed Queen tvättmaskin är ett arbete som kan göras i ungefär en timme. Ibland kommer bältet slits ut från ständig rörelse inne i botten av brickan . Den värme som alstras i rörelse av bältet kan göra att den torkar ut och spricker , vilket kräver att den bytas ut . Du kan byta ut remmen på Speed Queen brickan själv , sparar du den tid och kostnad för att ringa en reparatör för att göra jobbet

Du behöver : .
skruvmejsel
Tång.
Hylsnyckeln.


1.
Lossa nätsladden Speed Queen brickan från eluttaget innan du försöker byta bältet .
2 .
Leta reda på skruvarna på undersidan av frontpanelen , lossa dem med en skruvmejsel. Lyft frontpanelen upp från botten , tar bort den från metallclipsen upptill och inställningen panelen ur vägen .
3 .
Lossa skruvarna under locket i front , ta bort dem med en skruvmejsel. Vänd upp locket så det vilar på den bakre gångjärn mot väggen .
4 .
Lossa fjädrarna på framsidan av brickan under trumman som är anslutna till motorn transport , med hjälp av en tång . Lossa bultarna som ansluter motorn till motorn transportavtal med en hylsnyckel .
5 .
Lyft motorn från motorn vagnen , ta bort bältet från runt motorn remskiva . Ta bältet från hela sändningen trumman och ta ut den ur tvättmaskinen skåpet .
6 .
Placera den nya remmen runt transmission och motor remskivor , fäster motorn till motorn vagn med bultar . Anslut fjädrar till motorn vagn med tång .
7 .
Vänd upp locket tillbaka ner över brickan skåpet , säkra den övre med skruvar . Placera frontpanelen över metallclipsen ovanpå tvättmaskinen främre , säkerställande ned på panelen med skruvar .

tips och varningar


 • Dra alltid ur nätkabel Speed Queen brickan från strömförsörjningen innan du byter remmen .


 • Relaterade artiklar


  typer av vatten värmesystem
  jämföra ugn kostnad gas kontra elvärme
  korrekt förfarande för hur man fyller en butan ljusare
  hur man programmerar första registreringen
  hur man fixar en bucklig kylskåpsdörren
  Hur berätta om min skruvdragare batteri är dåligt
  Varför är propan varmvattenberedare dyrare ?
  väggfäste video -komponenter
  vad köksmaskiner avger strålning ?
  hur man stack en främre belastningen bricka