hur man kan jämföra tankless varmvattenberedare

hur man kan jämföra tankless varmvattenberedare

Välja rätt varmvattenberedaren för dina behov är en fråga om hänsyn både till den initiala kostnader och de långsiktiga kostnaderna för att driva den . Traditionella varmvattenberedare har en ackumulatortank och måste köras på alla timmar för att hålla vattentanken vid rätt temperatur . Däremot har en tankless varmvattenberedare en starkare värmeelement och arbetar för att värma vatten som det behövs . Detta sparar energi och generellt sett tar upp mindre utrymme än konventionella varmvattenberedare
1 .
Bestäm hur mycket varmvatten ditt hem behöver på topp användning . Experterna på Go Tankless säga att lägga upp tim efterfrågan genom att uppskatta det varma vattnet användning av ditt kranar , apparater och duschar .
2 .
Betrakta en under- diskbänken för blandare eller apparater med hög varmvattenbehov . Enligt experter vid California Energy Commission , dessa enheter är mycket billigare , men kan sällan producera mer än en liter varmvatten per minut .
3 .
Leta efter en tankless varmvattenberedare som funktioner styr flödet modulering . Detta är en funktion som kontrollerar inkommande temperaturen på vattnet , liksom efterfrågan, och producerar bara så mycket varmvatten som behövs . Andra system producera samma temperatur och mängd varmvatten oavsett hur lite eller mycket behövs .
4 .
Kontrollera lokala energipriserna för att avgöra om en gas eller el tankless varmvattenberedare skulle bättre passar dina behov. Experterna vid California Energy Commission säga att gaspannor i allmänhet billigare att driva än elektriska modeller , särskilt gas modeller utan pilot ljus . Detta beror på lokala kostnader för el och gas .
5 .
Använd garantier och garanterar stöd för att bestämma mellan två liknande modeller. En längre garanti kan ange en högre kvalitet värmare vatten , och kan spara pengar på reparationskostnader.
6 .
Betrakta eluttag finns i det område du ska installera varmvattenberedaren i . Experterna på Byggare Web Källa varnar för att många större elektriska tankless varmvattenberedare kräver 120 A uttag , som kan överbelasta den elektriska panelen i ditt hem .

tips och varningar


 • tankless varmvattenberedare kan ofta inte ge tillräckligt med varmvatten för simultan duschar eller apparater , men de kan kombineras med en traditionell varmvattenberedare för hög efterfrågan gånger .
 • Installera en tankless varmvattenberedare så nära som möjligt apparater och duschar för att hindra vattnet från kyla som det färdas genom hemmet .


 • Relaterade artiklar


  information om radiatorer
  hur man byter omrörare hundar i en bricka
  historia av luftkonditionering
  hur man rengör och kalkar en ugn luftfuktare
  hur man hittar rätt storlek kylskåp
  historien om den elektriska kniven
  hur man tänder ugnen lampan på icke elektrisk gasspis
  instruktioner för att ersätta ett bälte på en dammsugare dimension ii vakuum
  problem med frontmatade tvättmaskiner
  hur man fixar centrifugeringen på en tvättmaskin