hur man laddar en Fisher & Paykel diskmaskin

hur man laddar en Fisher & Paykel diskmaskin

Laddar en diskmaskin ordentligt , inte bara sparar pengar på sikt , men även tvättar rätter ren . Lastning inte en diskmaskin ordentligt kan öka vatten räkningar och lämna mat på tallrikar . Genom att förstå det rätta sättet att ladda en Fisher Paykel diskmaskin , han eller hon aldrig kommer att behöva oroa sig för maträtter som återstår smutsig efter en cykel
1 .
Öppna ett Fisher Paykel diskmaskinens lucka och dra skålen facket från insidan . Facket kommer att vila på den öppna dörren till diskmaskinen .
2 .
Ladda plattorna i sidled i diskmaskinen så att vattnet som kommer från armen under skålen facket kan nå botten , toppar , fronter och ryggar av plattorna . Space plattorna jämnt så det är ungefär en halv tum mellan dem .
3 .
Fyll skålar, glas och krukor så att öppningarna nedåt i skålen facket . Vattnet fortfarande kommer att få topparna av krukor , skålar och glas , men de öppna ändarna är de viktigaste för rengöring .
4 .
Se till att ingen av fat, skålar eller krukor blockerar den roterande armen i diskmaskinen . Detta kommer att hindra vattnet från att nå hela innehållet i enheten när den slås på .
5 .
Placera bestick i diskmaskinen så att ändarna som äts med framsidan upp . Detta kommer att rengöra slutar effektivt samtidigt som rengöring av handtagen på redskap .

tips och varningar


 • Don't överbefolka diskmaskinen . Om diskmaskinen blir full göra separata laster .
 • Se öppningar koppar, skålar och glas är alla nedåt .
 • Se till att vassa ändar bestick inte är vända nedåt . De kunde glida igenom bestickkorgen och slå den roterande armen i enheten .


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en elektrisk on-demand varmvattenberedare
  hur du tar bort en bricka topp
  hur man rengör ett kök avluftshuv
  rengöring en mixer Hamilton Beach
  hur du tar bort rost från ett rostfritt kylskåp
  hur man fixar en diskmaskin med tidpunkten off
  vad är luften i en varmluftsugn för ?
  hur du tar bort en smart vattenfilter
  hur man fixar en brännare Weber grill som inte fungerar
  värmepump alternativ