hur man repace ett vattenfilter

hur man repace ett vattenfilter

Vatten filter rena vattnet som rinner genom ditt kylskåp , rensa den av orenheter på en regelbunden basis. Men under tiden filtren blir igensatta och smutsiga med alla föroreningar de har rengjorts och att de inte fungerar så bra . Du bör ändra ditt kylskåp : s vatten filter en gång i halvåret för att förhindra att bygga upp från att uppstå och för att hålla vatten som rinner från ditt kylskåp rena

Du behöver : .
nya kylskåp filter
. Hink eller gallonsbehållare .


1 .
Leta kylskåpets vattenfilter . Filter placeras antingen vid basen grillen , i främre delen av kylskåpet i ett utrymme eller i ett plasthölje . Ditt kylskåp manual kommer att berätta exakt där filtret är belägen .
2 .
Öppna kylskåpet vattenfiltret facket genom att antingen dra i en ratt , vrida en ratt u00BC till vänster , trycka en knapp , eller öppna kylskåpet eller plasthölje beroende på din modell av kylskåpet .
3 .
Dra ut det smutsiga vattnet filtret och låta en ny ren filtret på sin plats , enligt tillverkarens instruktioner för ditt kylskåp .
4 .
Stäng facket vattenfiltret kom genom att antingen stänga luckan , vrida en ratt u00BC till höger eller stänga plasthölje eller kylskåpet . Se ditt kylskåp operatör handbok för instruktioner som är specifika för din modell .
5 .
Håll skopa eller gallonsbehållare under Vattenflödet i ditt kylskåp och tryck ner på vattnet spaken för att tömma 2 liter vatten genom det nya filtret innan du använder det för att dricka .


Relaterade artiklar


fördelarna av mikrovågsugnar
hur du tar bort rost från apparater
varmvattenberedare effektivitet tips
hur man rengör en Hamilton maker strand kaffe
hur du ställer in en värmelampa
lysrörslampa fakta
mikrovågsugn dörr säkerhet
Felsökning av en elektrisk spis
gas vs elektriska tvättmaskiner och torktumlare
slät topp kaminer vs elektriska spisar