smarta kök idéer

smarta kök idéer

med förbättringar av datorer och IT som inträffat på en daglig basis , dröjde det inte länge innan rymdåldern tekniken gjorde det i köket . Även om det kan verka skrämmande eller counter- intuitivt att använda högteknologiska prylar i köket , vilket gör området smart kan göra ditt liv mer effektivt och roligt på samma gång .

webbaktiverat Vitvaror

De nyaste partier av anordningar nu har web -anslutning . Du kan fråga dig själv vad syftet med ett kylskåp med en Internet-anslutning , men idén är ganska geni . Några av de nyare kylskåp har förmågan att hålla en förteckning över produkter som placeras i kylskåpet och som tillhandahållande blir lägre , kan apparaten automatiskt lägga en beställning med ett deltagande livsmedelsbutik .

smart belysning och luftkonditionering

En husägare kan också överväga att installera automatiserade hem kontroller för köket belysning och hem luftkonditionering. Detta kommer att tillåta användare att installera olika kombinationer av ljuseffekter och dessutom ger användaren möjlighet att ställa in belysning och luftkonditionering via sin smarta telefon .

Robot dammsugare och Sopmaskiner

Även om inte lika fancy och händig som robotar Jetsons tecknade visar , finns det några automatiserad robot dammsugare och sopmaskiner som säkert kan hjälpa till att städa ett kök golvet utan att någon ingång eller tillsyn av sin ägare . Erbjudanden från iRobot och Samsung kan både utföra uppgiften ganska snabbt och billigt .


Relaterade artiklar


väggfäste video -komponenter
skillnaden mellan ett utbud & spis
takfläkt idéer
hur man fixar en diskmaskin med tidpunkten off
hur man rengör rostfria spis Droppkar
delar av ett duschmunstycke
är ren H2O ledande ?
vad är luften i en varmluftsugn för ?
värmepump alternativ
hur man byter en mikrovågsugn säkring