Felsökning: Varför blir min bubbelpool tvättmaskin slutar fungera mitten cykel ?

Felsökning: Varför blir min bubbelpool tvättmaskin slutar fungera mitten cykel ?

Whirlpool tvättmaskiner finns i en mängd olika modeller , alla med unika egenskaper , funktioner och design . Många av de grundläggande funktionerna för varje modell är universella när det gäller att köra tvättprogrammet . Om tvättmaskinen stannar mitt i ett tvättprogram , det första steget som bör vidtas är att utföra felsökning steg för att fastställa orsaken till problemet . Efter källan till problem har etablerats, kan det lösas i de flesta fall genom att fortsätta felsökningen .
1
Se till att locket är helt stängd . . Vissa delar av ett tvättprogram startar inte om locket inte är stängt .
2 .
Kontrollera belastningen att se om den är obalanserad . Om tvättmaskinen blir ur balans , kan det sluta i mitten av en cykel. Omfördela kläder så att det är balanserade runt trumman.
3 .
Se till varmt och kallt vatten kranar anslutna till tvättmaskinen är på fullt . Om tvättmaskinen inte får tillräckligt med vatten , kommer det inte att kunna komplettera cykeln .
4 .
Inspektera dräneringsslangen för träskor eller hinder . Tvättmaskinen kan stoppas om det inte kan rinna vatten ordentligt . Kontrollera avloppsröret att slangen matas in för träskor eller skräp .
5 .
Kontrollera husets panel säkringen rutan . Kretsen kan ha löst ut eller en säkring kan ha gått . Byt ut alla säkringar och nollställa alla trippade kretsar .


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra tankless varmvattenberedare
hur man installerar kabel för en elspis
hur måla köksmaskiner
Felsökning av en frysbox
delar av ett duschmunstycke
hur man byter remmen på en Kenmore elit torktumlare
hur man rengör ett glas - top matlagning dörr spis ugn
badrum dusch & idéer badkar
hur man rengör brickan avlopp
hur man fixar en bucklig kylskåpsdörren