hur man byter en dammsugare upprätt dammsugare bälte

hur man byter en dammsugare upprätt dammsugare bälte

Bältet på Hoover upprätt vakuum används för att stänga penslar i underredet . När borstarna rotera med en hög hastighet , är smuts och skräp lossnade i mattan och sugs genom vakuum . Om borstar på din Hoover upprätt vakuum är inte spinning längre , måste du byta bältet på insidan av borsten facket . Detta är process kan göras med vanliga verktyg som finns runt ditt hushåll

Du behöver : . .
ScrewdriverNew vakuum bälte


1
Kontrollera att vakuum är utdragen från vägguttaget i ditt hem innan du börjar arbeta .
2 .
Ta höjdjusteringsknappen från toppen av Hoover upprätt vakuum bas . Dra bort det med handen och slå sedan på vakuum över så att du kan se borstar på undersidan av dammsugaren .
3 .
Tryck på " Release " -knapp på sidan av Hoover upprätt vakuum för att låsa upp den . Botten av vakuum kommer nu att ligga platt på marken .
4 .
Ta bort skruvarna som håller bottenplattan på undersidan av dammsugaren . Det kommer att finnas fyra till fem skruvarna som håller bottenplattan på . Ta bottenplattan från vakuum .
5 .
Använd dina händer för att lyfta borsten ut ur enheten . Dra slitna eller trasiga bälte från borsten och sedan av överföring trissan ligger längre upp på enheten . Överföringen remskiva kommer att se ut som en liten pinne.
6 .
Linda bältet runt överföringen trissan . Fäst den andra änden av remmen till borsten . Sträck bältet så att borsten kan gå tillbaka på plats inuti enheten . Byt bottenplattan och skruvarna den i.
7 .
Byt höjden inställningsratt på vakuum . Anslut Hoover upprätt i väggen och testa den för att se till att borstarna snurrar ordentligt .


Relaterade artiklar


vad som är billigare i drift : en gas eller en elektrisk varmvattenberedare ?
ved pelletskaminer fördelar & nackdelar
hur man ansluter en elsladd till en torktumlare
felsökning för en Kenmore elit bricka
Hur ljus du piloten ljuset av en magisk kock gasspis ?
hur ändrar värmeelementet i en Kenmore torktumlare
hur man demonterar en Dyson djur
hur man rengör eldstäder breckwell pellets
hur man installerar en nätsladd
hur man öppnar en vaktpost 1250 säker