Hur fungerar en elektrisk stekpanna arbete ?

Hur fungerar en elektrisk stekpanna arbete ?

Elektriska stekpannor är ett bra komplement till alla kök , eftersom de kan användas för många typer av matlagning och arbete samt utomhus som inomhus. En elektrisk stekpanna kan ersätta ugnen för små måltider och kan även användas för att förstärka din ugn vid matlagning för en publik

Du behöver : .
Måttband
. Luftkonditionering ( med tillverkarens ingår hårdvara) .
Skruvmejsel.
Hjälpare.
Nivå.
Skum band (efter behov ) .
Vattentät fogmassa .

Typer av stekpannor

Elektriska stekpannor finns i en mängd olika storlekar och former. Välj den typ som fungerar för dina behov och storleken på ditt kök . Du kan få en större storlek , som 12 av 15 inches , om du har utrymme . Eller så kan du välja en mini elektrisk stekpanna med ca 6 inches för mindre utrymmen . Du kan också välja mellan fyrkantiga, avlånga och runda former . Den här apparaten är bra för användning i studentrummet rum eller stugor som saknar kök .

stekpanna Funktioner

Elektriska stekpannor få flyttat runt mycket , så leta efter en med en väl utformad handtag som är bekvämt att lyfta . Med en glaskupa kan du kolla på maten medan den är matlagning . En annan funktion som gör hela mycket lättare att rengöra är en nonstick beläggning . Formen bör även tål maskindisk . Och se till att både sladden och basen kan tas bort för rengöring och förvaring .

Matlagning

När du är redo att laga mat , just satt upp stekpanna och ställ in temperatur och tillagningstid . De flesta modeller har en mekanism för att stänga av pan när timern slocknar . Elektriska stekpannor är bra för att snabbt sätta ihop en stek maträtt eller göra en liten gryta . När maten är klar , kan det hållas varm i pannan .

Temperaturkontroll

De flesta elektriska skillets kock vid medium eller låg temperatur . Du kanske vill experimentera lite för att ta reda hur man lagar vissa livsmedel . Eftersom den elektriska stekpanna också kan användas för att värma rester , kontrollera hur lång tid det tar att värma upp . Du kan göra pannkakor eller ris eller stekt kyckling genom att följa instruktionerna som följer med apparaten .

Rengöring och skötsel

När du är klar matlagning , hälla ut all överbliven olja . Lossa sladden från både vägguttaget och pannan . Också bort ställningen för pannan. Om du föredrar att tvätta för hand , använd ett milt rengöringsmedel och mjuk svamp som inte repar nonstick yta . Om pannan är märkt diskmaskin säker, kan du skölja den och ladda den med resten av disken i diskmaskinen . När pannan är ren , kontrollera att den är helt torr , och sedan lägga alla de delar bort tillsammans så att de blir lättillgängliga för nästa måltid .


Relaterade artiklar


hur man använder en espresso & cappuccino maskin
kylskåp dörrhandtag reparation
hur man registrerar bubbelpool produkter
hur man startar en eldstad
roper bricka felsökning
hur du gör din egen passiv värme solpanel med aluminiumburkar
temperaturkrav för kylskåp
köksutrustning lista
hur man kan kontrollera en Frigidaire filter
problem med frontmatade tvättmaskiner