Hur man använder en styv våt torr vac

Hur man använder en styv våt torr vac

En Ridgid våt torr vac går också under samlingsnamnet Shop Vac . Dessa luckor är cylinderformade , ha filter inuti , och är mångsidig nog att användas antingen för att plocka upp skräp torr eller våt pooler , pölar eller spill . Ridgid är namnet på en viss typ av våt torr dammsugare , men det fungerar på samma principer som alla andra vakuum som har en våt och /eller torr klassificering . Funktionen är densamma, men filtren är vad egentligen ingen roll

Du behöver : .
Pappersfilter och fastsättning ringen.
Skum ärm .
Patronfilter .

Dry Pick-Up


1 .
Öppna upp din Ridgid vått torrt vakuum . Det blir två flikar , en på varje sida som skiljer motorhuset från vakuum tanken . Tryck på dessa knappar och dra upp på flikarna för att ta bort motorkåpan .
2 .
Vik upp en Ridgid eller generiskt varumärke papper filter över skum filter som ska ligga direkt under motorn bostäder . Fäst den på bostäder genom att skjuta på en bifogad fil ring som medföljer varje Ridgid vått torrt vakuum . Om du inte har en bifogad fil ring , lagra-köpt papper filter paket kommer också att innehålla en för din bekvämlighet.
3 .
Fäst motorhuset tillbaka till tanken , skjut strömbrytaren till slå på strömmen , och du är nu redo för att suga upp torrt skräp .

Wet Pick-Up


1 .
Öppna upp din Ridgid vått torrt vakuum . Det blir två flikar , en på varje sida som skiljer motorhuset från vakuum tanken . Tryck på dessa knappar och dra upp på flikarna för att ta bort motorkåpan .
2 .
Ta bort papperet filter genom att skjuta fästring ner och över filtret , och sedan dra pappret av .
3 .

Använd din Ridgid vakuum som det är med skum filtret på plats , och byt motorhuset tillbaka till tanken . Men du kan även använda en patron filter istället . Helt enkelt glida av skumfiltret och skjut på en patron typ . Det blir en montering omslag som skruvar på över botten av patronen som håller den stadigt på plats . Kassetten kan användas för antingen våt eller torr program , men alltid skölja ur en våt patron och låt det torka först innan du använder det som ett torrt filter .

tips och varningar


 • När du använder patronfilter , alltid har en extra torr en på sidan som kan kopplas in med en våt cartridge. This kommer att hålla din vac upp och kör utan stillestånd för torr dammsugning verksamheten .
 • alltid ur sladden till din Ridgid våt torka vac innan du byter filter .


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en Kenmore vattenfilter
  hur man rengör en rostfri utegrill
  Hur skärpa en cirkulär klinga hemma
  hur man byter ett bälte på en elektrisk tork
  Hur berätta om min skruvdragare batteri är dåligt
  Fakta om propan generatorer
  utbud vent huva stilar
  felsökning av en Sears Kenmore diskmaskin
  hur man väljer en central luftfuktare
  hur man reparera en Dyson