hur man ändrar en Electrolux Filter

hur man ändrar en Electrolux Filter

Electrolux erbjuder ett brett utbud av apparater , inklusive en rad av kylskåp . Vissa Electrolux kylskåp modeller är utrustade med en vatten och is dispenser . De vatten och is automater kan du fylla ett glas med filtrerat vatten och /eller is direkt ur kylskåpet . En förinstallerade vatten filtrerar vattnet . Electrolux enheter är utrustade med PureSource eller PureSource2 filtreringssystem, beroende på modell . Företaget rekommenderar att du byter vatten filtret var sex till nio månader för att säkerställa bästa möjliga vattenkvalitet . Du kan också vänta tills vattnet status blir röd , vilket tyder på att ditt filter måste bytas

Du behöver : .
Skruvdragare

PureSource


1 .
Öppna frysens dörr och hålla den öppen tills filtret har ändrats .
2 .
Stäng av ismaskinen av genom att stänga av strömbrytaren till " O. " Leta filterhuset i det övre högra bakre hörnet av färsk mat facket .
3 .
Skruva av filtret koppen genom att vrida den åt vänster . Eftersom koppen tas bort , kommer filtret också komma ut . Dra filterpatronen bort från koppen. Kassera det gamla filtret .
4 .
Skölj filtret kopp under vatten för att tvätta bort all smuts och skräp. Var noga med att inte förlora O-ringen ligger i filtret koppen .
5 .
Placera det nya filtret i filtret koppen så att den lilla O -ringen på filtret är vänd uppåt .
6 .
Skruva koppen tillbaka i filterhuset tills den sitter ordentligt på plats med PureSource logotypen vänd utåt .
7 .
Slå på ismaskinen igen genom att trycka på strömbrytaren till läge "I" . Stäng dörren till frysen . Fyll ett glas vatten att slänga alla luft i vattenledningen .

PureSource2


1 .
Stäng av ismaskinen genom att vrida strömbrytaren till " O rdquo ; position . Leta reda på filterhuset . titt i övre högra främre hörnet av färska livsmedel facket
2
Släpp gamla patronen genom att trycka på " Filter Release " -knappen, som är belägen till höger om filtret . Dra filtret rakt mot dig , ut ur filterhuset . Kassera det gamla filtret .
3 .
Installera den nya filtret i filterhuset genom att sätta det på samma sätt det gamla filtret var utkastade . Tryck patronen stadigt på plats tills du hör patronen snäpper ordentligt i huset . Filterpatronen bör även med filterhuset
4
Slå på strömmen genom att trycka på strömbrytaren ner till " I " . detta kommer att återställa strömmen till ismaskinen .
5 .
Fyll ett glas med vatten från behållaren för att få luft ur systemet.


Relaterade artiklar


Hur skärpa Wusthof knivar
konvektion vs standard temperaturer ugn
felsökning bubbelpool egendom maker kylskåp is som inte gör is
hur man rengör en MAYTAG ugn
hur reparera dörren plombering på en diskmaskin
hur man fixar centrifugeringen på en tvättmaskin
hur man byter en dammsugare upprätt dammsugare bälte
hur man installerar en Hoover dammsugare bälte
Felsökning MAYTAG prestanda torktumlare
hur man målar din frys