hur man halstra i en elektrisk spis

hur man halstra i en elektrisk spis

Gassande i en elektrisk spis är ett snabbt sätt att laga mat , särskilt stekar, kotletter och fisk , som kräver lite tillagningstid . Till skillnad från en grill som värmer underifrån , värmer en elektrisk ugn är broiler element från ovan vid höga temperaturer. Köttet vilar på en broiler pan , som har korrugerad kanter och spår att fånga drippings och hålla kaminen ren . Vissa rökare kan uppstå som en naturlig biprodukt av gassande är så ordentlig ventilation behövs

Du behöver : .
Broiler pan
Metall tång.
Smakämnen .


1 .
Sätt på ugnen för att förvärma det genom att ringa reglaget eller trycka på " On " -knappen , beroende på spisen , välj Ställ in termostaten till " Halstra . " Värm ugnen i 10 minuter eller tills indikatorn tänds på kontrollpanelen , om kaminen är så utrustad.
2 .
Montera de två delarna av broiler pannan genom att släppa ut metallen grillgallret med den vinklade slits på toppen av pannan .
3 .
Placera maten , t. ex. biffar , på grillgallret och krydda köttet , om så önskas .
4 .
Placera broiler stekpannan med biffar i braskaminen på översta hyllan metall och stäng dörren .
5 .
Halstra den biffar i åtta minuter , sedan vända dem över med tången och halstra ytterligare åtta minuter på den andra sidan för mellanstora sällsynta biffar cut 1 tum tjocka . Gassande gånger kommer att vara lägre för livsmedel såsom fisk (ca fem minuter per sida för benfria filéer ) eller tunnare delar av biff .
6 .
Ta bort biffarna och broiler kastrullen från ugnen och låt köttet vila i fem minuter innan servering så att köttsaften kan avgöra .

tips och varningar


 • Halstra grönsaker för en eller två minuter i slutet av kocken tid för biffar , kotletter och fisk . Detta ger grönsaker en krispig konsistens , ändå förblir de anbud på insidan . Gassande grönsaker för mer än ett par minuter kan leda till vidbränd mat .
 • Lämna inte ugnen utan tillsyn . Halstrad mat tillagas snabbt och röding ännu snabbare . Det är alltid möjligt att steka maten lite längre . Det är inte möjligt att unbroil en biff som är svärtade , uttorkade och hårda .


 • Relaterade artiklar


  felsökning utomhus AC enhet
  hur du tar bort en grävling 5 sophantering
  hur man använder ett renare dammsugare ånga f5875
  hur reparera en electricic tork
  hur man bestämmer storleken på en välbehövlig takfläkt
  fördelarna med solenergi
  hur man byter en avyttring köksavfall
  skillnaden mellan ett utbud & spis
  hur man installerar en elektrisk on-demand varmvattenberedare
  hur man öppnar en strömvirvel tvättmaskin