hur man kan stoppa en Kenmore torktumlare från gnisslande

hur man kan stoppa en Kenmore torktumlare från gnisslande

En Kenmore torktumlare fungerar genom att vrida kläder i en metall fat med en värmekälla . Trumman vrids av ett gummiband som går genom en motor . Detta bälte kan förlora sin elasticitet över tiden , vilket ledde till slip, vilket skapar den störande gnissla att du ibland kommer att höra en gång torktumlare har börjat bli gammal . Bältet kan behöva ersättas , men först pröva att använda bälte dressing till den och se om det löser problemet. Belt dressing är en klibbig spray som hjälper alla typer av mekaniska bälten bättre vistelse på plats .

Du behöver:
Skruvmejsel
. Stick av krita .
Burk spray -on bälte dressing .


1 .
Koppla ur Kenmore torktumlaren och dra bort den från väggen .
2 .

Öppna luckan till torktumlaren och leta reda på två uppvinklade skruvskallar . Ta ut skruvarna med din skruvmejsel och ställ dem åt sidan . Dra av den övre panelen i torktumlaren , exponera huset .
3 .
Nå inne i huset , runt den runda trumman , för att hitta skruvarna som håller frontpanelen på plats . Ta ut skruvarna och ta bort panelen (dörr och allt) . Trumman bör nu vara fullt tillgängliga , med rotation bältet syns på ytan och motorn sitter under den och åt sidan .
4 .
Trace under bältet där det stiger från trummans yta att gå in i motorn. Markera trumman med en krita på den punkten.
5 .
Håll kan av bälte dressing så den pekar på undersidan av bandet , där bältet sträcks mellan trumman och motorn. Börja vrida trumman långsamt medan sprutning undersidan av den med dressingen .
6 .
Slå på trumman för en fullständig revolution , besprutning undersidan av den hela tiden . Stanna när du ser kritmärket komma tillbaka runt till var det var. Sätt ihop torktumlare , ansluter den och test för gnisslande ljud .


Relaterade artiklar


hur man får bränt gummi handskarna rostfritt stål
information om soldrivna varmkorv spisar
Dyson Reparationshandledning
hur man rengör en Krups kaffebryggare
hur man kan stoppa en Kenmore torktumlare från gnisslande
varmvattenberedare effektivitet tips
hur man rengör ut tvättmaskin dräneringsledningar
vad gaser i fluorescerande lampor?
hur man kan jämföra tankless varmvattenberedare
jämförelse av mikrovågor och Ugnar konvektion