GE nautilus diskmaskin felsökning

GE nautilus diskmaskin felsökning

Om du är beroende av din diskmaskin dagligen , kan det vara stressande när det inte fungerar väl. Många gemensamma diskmaskin problem , såsom att ha ojämn rätter eller oren rätter , kan lösas genom några grundläggande felsökning . Prova några tips innan du ringer efter service på din GE Nautilus diskmaskinen
1 .
Återställ automatsäkringen . Om din diskmaskin inte kommer att köras , kan detta vara problemet . Ibland kretsen kan bli överbelastat om alltför många apparater är inkopplade i eller driver på en gång . Prova med att koppla vissa maskiner, därefter görs kontroll av brytaren i din säkringsdosan. Detta är ofta belägna i garaget eller källaren .
2 .
Slå på strömmen . Om din GE Maskinen är inställd på en krets som styrs av en timer , som liknar en sophantering , dra i spaken till läge "på" för att skicka strömmen till maskinen .
3 .

Arrangera disken . Om du hör ett rasslande eller dunkande ljud i diskmaskinen , kan det vara så att en redskap eller andra små objekt har lossnat och är i racket . Ta bort den nedre korgen från enheten genom att lyfta det spåret . Ta bort alla lösa föremål och placera dem säkert i diskställ . Kontrollera att långa skedar och Pan handtag inte sticker igenom gallret och hindrar spinning tvätta armen .
4 .
Använd rätt mängd diskmedel . Om du felaktigt mäta mängden tvättmedel , kan disken till slut inte ren ( för lite diskmedel ) eller diskmaskinen kunde svämma över av skum ( för mycket tvättmedel ) . Om diskmaskinen har för många skum , öppna diskmaskinen och låt dem försvinna . Tillsätt 1 liter kallt vatten till badkaret för att hjälpa till . För ratten styrmodell , stänger och låser diskmaskinen och sedan pumpa ut vattnet genom att vrida ratten långsamt tills avloppet inleds. För elektroniska styrmodell, pumpa ut vattnet genom att trycka på " Start /Reset " pad ,

vänta 10 sekunder och sedan trycka på den igen .
5 .
Kontrollera inställningarna. Om diskmaskinen inte fungerar , kolla om den är inställd för " Fördröjd start ". Avbryt fördröjningen och starta om tvätt . Om disken inte torkar du först kontrollera att vattnet är tillräckligt varmt . Vattnet från kranen ska vara minst 120 grader Fahrenheit och inte mer än 150 grader Fahrenheit. Tryck på " uppvärmd Dry " och " Hot Start " alternativ innan tvättprogrammet att använda GE Nautilus -inställningarna för att torka disken .


Relaterade artiklar


Felsöka en bubbelpool ET18 kylskåp
vad köksmaskiner avger strålning ?
felsökning av en GE välja torktumlare som inte startar
Kenmore luftfuktare filterbyte
specifikationerna för en Kenmore elit HE3 tvättmaskin och torktumlare
datoriserade symaskiner kontra mekanisk
hur reface apparater
hur man rengör brickan avlopp
felsökning av en Hamilton maker strand kaffe
Felsökning GE mikrovågsugn