Hur arbetar jag min Honeywell termostat ?

Hur arbetar jag min Honeywell termostat ?

En Honeywell termostat kan du styra den omgivande temperaturen i ditt hem . Med en programmerbar termostat kan du ställa in olika temperaturer under dagen , till exempel sänka termostaten medan du är på jobbet . Programmerbara termostater eliminera behovet av att övervaka termostat och spara pengar genom att automatiskt justera när du sover eller borta från hemmet . En Honeywell termostat har enkla , lättanvända kontroller

Du behöver : .
Titta
Klocka .


1 .
Använd en urverk att fastställa den aktuella tiden . Tryck på " Clock "-knappen och tryck sedan på upp -och nedpilarna tills du når den aktuella tiden. Tryck på knappen "Klar" för att spara tid .
2 .
Tryck på " Fan "för att välja en fläkt funktion . Tryck på " On " för att hålla fläkten igång hela tiden . Tryck på " Circ " att ha fläkten gå i slumpvis sprutar , omkring 35 % av tiden , enligt Honeywell . ( Se referens 1 Page 6 ) Tryck på " Auto "för att ha fläkten igång när värme-eller kylsystemet är på .
3 .
Tryck på " System " för att välja en värme eller kyla alternativ . Tryck på " Heat " för att ställa in uppvärmning temperatur . Tryck på " Cool " att välja en kyl temperatur . Tryck på " Auto " så att termostaten att bestämma temperatur . Tryck "Em Heat " att styra extra värme och tryck på " Off "för att stänga av systemet helt .
4 .
Använd upp och nedpilarna för att välja en uppvärmning eller Kyltemperaturen Efter att du valt " Heat "eller " Cool . "
5 .
Tryck på " Sched " och därefter "Redigera " för att ställa en automatisk cykel för termostaten .
6 .
Välj veckodagar du vill att automatisk cykel för att köra genom att trycka på motsvarande dag i veckan knappen på enheten
7 .
Tryck på " Wake " -knappen och använd upp och nedpilarna för att välja en tid du vill att värme eller kyla för att sätta på . Använd upp-och nedpilarna för att välja en temperatur under denna period .
8 .
Tryck på " Lämna " -knappen och ange en tid och temperatur . Tryck på "Tillbaka " -knappen och välj en tid och temperatur , och tryck sedan på " Sleep " knappen och välj en tid och temperatur.
9 .
Tryck på uppåt- och nedåtpilen knapparna på enheten tillfälligt åsidosätta automatiskt schema och använda en annan temperatur .

tips och varningar


 • Du kan ångra alla ändringar du gör i termostaten genom att trycka på " Avbryt " -knappen .
 • Vissa modeller av Honeywell termostater kommer förprogrammerad med automatisk luft cykler som följer Energy Stars riktlinjer . För att följa denna cykel , se din termostater manualen.
 • Använd aldrig metall eller vassa föremål för att driva termostaten , kan detta orsaka skador på enheten .


 • Relaterade artiklar


  hur reparera dörren plombering på en diskmaskin
  hur man stänger av lampan
  hur man öppnar en låst litet kylskåp
  installation av ett direkt utlopp ugn
  köpa en dammsugare
  hur du ställer in en värmelampa
  Hur ljus du piloten ljuset av en magisk kock gasspis ?
  Vad är några försiktighetsåtgärder när du använder elektriska apparater ?
  hur du återvinner värmen från en torktumlare
  hur man gör med används torkar i Calgary