felsökning av en Kenmore frontmatade tvättmaskiner

felsökning av en Kenmore frontmatade tvättmaskiner

Den Kenmore frontmatade tvättmaskiner är en tvättmaskin som ger dig bra service . Men det finns tillfällen när tvättmaskinen kommer att sluta fungera eller kommer att ge dig felkoder . Felkoder på din Kenmore frontmatade tvättmaskiner berätta vad som är fel med maskinen och hur du kan fixa det . När du får en felkod , är det bästa att göra slå upp det i servicehandboken för att försöka diagnostisera problemet

Du behöver : .
Kanal lås


1 .
Titta på framsidan av brickan LED -skärm för F20 felkod . Denna felkod innebär att Kenmore enheten inte får tillräckligt med vatten i systemet . Gå till baksidan av enheten och använda ett par kanal lås att strama åt vattenförsörjning slangar . Se också till att vattenförsörjning spigots är helt öppna genom att vrida dem hela vägen till vänster.
2 .
Titta på framsidan av brickan LED -skärm för felkod F21 . Denna felkod betyder att Kenmore enheten har problem dränering . Gå till dräneringsslangen i din tvättstuga och se till att det inte är veck i den . Veck på avloppsslangen kommer att hindra vattnet från att rinna ut ur tvättmaskinen .
3 .
Titta på framsidan av brickan LED -skärm för felkod SUD . Denna felkod betyder att Kenmore bricka har för många lödder i systemet . Detta orsakas oftast av att använda fel typ av tvättmedel i tvättmaskinen . Kontrollera att du använder den rekommenderade tvättmedel i tvättmaskinen innan nästa last . Sud Felkoden kommer automatiskt att lägga lite tid till din befintliga ladda för att lindra den överskjutande skummet .

tips och varningar


 • Om du ständigt får felkoder , ringa en servicetekniker .


 • Relaterade artiklar


  hur man fixar en Dirt Devil vakuum
  Fördelarna med solvärme
  jägare fläkt riktningar för sommar vs vinter
  en jämförelse av vattenfilter
  hur man kan kontrollera en Frigidaire filter
  hur du tar bort en ismaskinen
  felsökning av en Sears Kenmore diskmaskin
  felsökning GE gasspis
  hur man byter en sugslang på en Kenmore vakuum
  avhärdare vs omvänd osmos