felsökning av en Kenmore tvättmaskin som inte kommer att snurra

felsökning av en Kenmore tvättmaskin som inte kommer att snurra

Att ha en tvättmaskin hemma är en stor fördel , det gör det lättare att rengöra din smutsiga kläder och sparar oräkneliga resor till lokala tvättinrättning . Många människor inser inte att de tar denna lyx för givet tills tvätt slutar snurra eller går sönder . Om din Kenmore Tvättmaskinen går inte att snurra , finns det flera saker du kan göra för att felsöka problemet och få brickan igång igen
1 .
Kontrollera om enheten är ordentligt ansluten i.
2 .
Markera rutan strömbrytaren för att se om någon kretsar har löst ut , vilket kommer att hjälpa dig utesluta en brist på elektricitet som orsaken till att maskinen inte fungerar
3
Öppna tvättmaskinen locket , och leta reda på . liten switch som är deprimerad när locket stängs . Tvättmaskinen fungerar inte om inte denna växel är deprimerad , och ibland kan det fastna . Tryck på strömbrytaren ordentligt ett par gånger med fingret , det bör enkelt pressa och göra en tyst klickande ljud . Om switchen inte lätt sänka , är det troligt orsaken till tvättmaskinen inte snurrar , och det bör ersättas av en licensierad reparatör .
4 .
Ta bort lite av kläder i brickan om det är fullt , och stäng locket . Om du trippade enhetens skydd krets av överbelastning av maskinen , ta bort några av de kläder kan starta om maskinen .
5 .
Ring med en behörig att avgöra ditt problem om ingen av dessa felsökningssteg Få dina Kenmore tvättmaskinen snurrar igen . Enheten kan ha problem med sin herre styrkrets , motor koppel , bälten , snurra med eller korg enhet , som alla kan påverka spinning funktion .


Relaterade artiklar


om porcelin toalett skålar
Vad är en digital varmluftsugn ?
Hur man använder en pellets - brinnande ugnen
hur man byter en pump diskmaskin avlopp
instruktioner för matlagning med en vatten rökare grill
Hur du donerar använda apparater
historia av luftkonditionering
information om bubbelpool ismaskinen
felsökning av en Honeywell värmeelement
hemlagad ultraljud lösning för klocka rörelse rengöring