felsökning av en fläkt Casablanca tak som är väsnas

felsökning av en fläkt Casablanca tak som är väsnas

Casablanca takfläktar är unika , eleganta och i allmänhet utan problem . Ett vanligt problem för alla ägare takfläkt är buller . Oavsett om bullret kommer från en lös fläkt som är rasslande eller en mer mystisk fråga , kan problemet ofta lätt diagnostiseras i hemmet . När du felsöker din takfläkt , är det bra att hänvisa till din användarmanual

Du behöver : .
Skruvmejsel
Pall eller en stol .


1 .
Se till Casablanca fläktens tak stift är fast placerad inom facket på bollen placerad vid foten av fläkten . Om fläkten är bullrig på grund av vacklande eller skakningar , kan detta vara problemet . Om stiftet inte är på plats , rotera kroppen av fläkten tills den sitter ordentligt . Kontrollera om ljudet försvinner .
2 .
Kontrollera skruvarna som håller svänghjulet eller direkt drivmotor på bladet innehavare . Dra åt eventuella lösa skruvar. Se till att bladet innehavare är raka och inte böjda . Om de är dåligt böjda , kommer de att behöva komma att ersättas .
3 .
kontrollera resten av skruvarna för glapp och dra åt lösa skruvar . Se din manual för att se till att du kontrollerar alla skruvar . Se till att du har kontrollerat och åtdragna skruvarna som håller lampan , skugga glas eller glödlampa . Kontrollera och dra åt skruvarna som håller bladet på bladhållaren , kapell skruvar och skruvar på monteringsplattan . Dra bladet innehavarna till svänghjulet eller direkt drivmotor vid behov . Dra åt skruvarna i motorn bostäder, men inte för hårt eller fläkten kommer att ha svårt att rotera.
4 .
Undersök kabeln muttrar inom Casablanca takfläkt s huv och inom bostadssektorn som håller växeln. Se till att de inte vidrör några metalldelar i fläkten och att de inte har blivit bortkopplad från tråd skarvar . Dra åt och justera nötter att lösa problemet .


Relaterade artiklar


eureka ånga renare felsökning
hur man använder en Black and Decker ångbåt smak scenter plus
felsökning av en Kenmore frontmatade tvättmaskiner
hur man återställer spotbot
frågor om pool pumpar
hur man reparera en Kenmore tvättmaskin med en spin problem
hur man fixar en Kenmore 70-serien bricka som inte kommer att snurra
Hur får jag en hastighet ut drottning agitator av en bricka ?
Kitchen Aid tvättmaskin felsökning
avhärdare vs omvänd osmos