hur du ansluter en bärbar diskmaskin

hur du ansluter en bärbar diskmaskin

En bärbar diskmaskin kan vara den idealiska lösningen för kompakta kök där en installerad apparat är opraktiskt och invånarna avskyr dishpan händer . Dessa hjul enheter kan rulla ut från en garderob eller skafferi för att ansluta till diskbänken kranen med en gängad munstycke i ett par minuter . Portabla diskmaskiner är oftast utrustade med en infällbar nätkabeln en fjäderbelastad rulle att dra sladden inuti apparaten när den inte används . Bara placera avgasslang i diskhon där det kan rinna av.

Du behöver :
Tänger


1
Skjut bärbara diskmaskinen över till diskbänk med luckan på apparaten utåt

2 .
Skruva av locket på slutet av köksblandare genom att vrida medurs och ställ sedan in den del på disken . Det kommer att behövas senare .
3 .
Fäst gängade kopplet i änden av diskmaskinens mataren slangen till köksblandare genom att vrida kopplingen motsols för att trådarna på kranen . Slå på vattnet och dra åt kranen samband försiktigt med tång , om nödvändigt , för att stoppa läckor .
4 .
Justera temperaturen på kranen till varmt. Vissa bärbara diskmaskiner är utrustade med inbyggda element att värma upp vattnet och bevara varmvatten i bostäder vattentanken , så detta steg inte kan vara nödvändiga , beroende på modell .
5 .

Placera diskmaskinen avgasslang i diskhon och se diskbänken fällan är fritt från skräp så att vattnet kan rinna av ordentligt .
6 .
Anslut diskmaskinen nätsladden till ett eluttag , då Välj tvättprogrammet och tryck på "Start "-knappen eller vända en uppringning till " Start "-läge .

tips och varningar


Anslut
 • slangarna till kranen och diskbänken innan du kopplar in nätsladden .


 • Relaterade artiklar


  hur man byter ADT med ett annat vaktbolag
  hur man rengör en gasspis tändare
  hur man haka ett sophantering
  kylskåp liner reparation
  hur man rengör en Krups kaffebryggare
  felsökning av en MAYTAG diskmaskin mdb3000
  hur man byter en anod varmvattenberedare
  Felsökning GE mikrovågsugn
  lufthanteringsdonet typer
  hur man rengör skrivmaskin nycklar