hur du kan få en frys i garaget

hur du kan få en frys i garaget

När inför beslutet om var att hålla en frys , sätta det i ett garage är oftast ett val som görs eftersom det är mer praktiskt att lägga den där än någon annanstans i huset . Det kan också bero på att frysen är alldeles för stor för att passa någon annanstans. Även om de flesta frysar kan fungera effektivt i ett garage , det finns fortfarande några saker du kanske vill överväga innan du köper en

Du behöver :
Dolly


en
.
Bestäm om du vill ha en frysskåp eller en frysbox . Ett frysskåp som öppnar sig som ett kylskåp , och låter dig organisera innehållet på en hylla istället för att placera föremål ovanpå varandra . En frysbox brukar anses mer effektiva , men eftersom den använder mindre energi och har förmågan att lagra mer .
2 .
Fundera på hur frysen öppnas . Medan en frysbox öppnas uppåt , kommer dörren till ett frysskåp öppen utåt . Se till att den inte kommer åt något som det öppnar , och att det kan öppnas hela vägen om ett fordon är parkerat framför den .
3 .
Välj en plats att lägga i frysen . Välj en plats borta från ugnen eller ledningar uppvärmning . Värme från en ugn kan göra frysen drivs mindre effektivt .
4 .
Kontrollera att det finns ett eluttag för frysen för att kopplas till , och att uttaget är nära den plats du har valts .
5 .
Flytta objekt bort från det område där frysen ska sitta . Du är nu redo att ta din frys in i garaget .

tips och varningar


 • Många frysskåp har hjul under dem så att de lätt kan flyttas . Vissa frysboxar har inte hjul, men kan generellt skjutas på plats om de är tomma , eller rullade in på en dolly . Överväg att använda en leveransservice om du inte fysiskt kan flytta frysen själv .
 • Om du bor i ett område med en extremt varmt klimat , kan frysen måste arbeta hårdare för att hålla poster cool . Detta kan leda till driftskostnaderna för frysen för att bli dyrare under sommaren eller när det finns extrem värme .


 • Relaterade artiklar


  min gas ugn kommer inte att lysa
  felsökning av en Honeywell värmeelement
  hur man fixar en tvätt slang maskin avlopp
  hur man byter en bricka agitator
  om Haier kompakt tvättmaskin och torktumlare som
  hur man ändrar en Electrolux Filter
  hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner
  roper bricka felsökning
  hur en uppdaterad KitchenAid produkt
  lufthanteringsdonet typer