hur man ändrar färg diskmaskinen frontpanelen av rostfritt stål

hur man ändrar färg diskmaskinen frontpanelen av rostfritt stål

Rostfritt stål är en mycket populär trend för vitvaror . För en elegant , sofistikerat utseende , många människor väljer av rostfritt stål titta i deras kök . Om du har ett rostfritt kylskåp och spis , det finns ingen anledning att köpa en helt ny ( och dyr ) diskmaskin bara så att det matchar dina andra apparater . Istället kan du köpa paneler av rostfritt stål som passar rätt över din nuvarande diskmaskin . Du får rostfria leta efter en bråkdel av priset

Du behöver : .
milt tvål
. Fuktig trasa .
Måttband.
Sax.
Fuktig svamp.
Gummiskrapa.
Härskare.
Rak rakhyvel.
Pappershanddukar .


1 .
Häll en dime -stora droppe av ett milt tvättmedel på en fuktig trasa . Torka ner hela diskmaskinen att ta bort eventuella fläckar , spill och fett
2
Mät diskmaskin-. höjd och bredd-med ett måttband . Kom ihåg att du måste 1 /2 tum extra platta av rostfritt stål på varje sida av diskmaskinen . Använd sax för att klippa panelen filmen till storleken på diskmaskinen , plus 1 tum .
3 .
Torka ytan av diskmaskinen med en fuktig svamp , men torka inte diskmaskinen .
4 .
Ta bort skyddspapperet av panelen filmen . Tryck försiktigt panelen filmen direkt på framsidan av diskmaskinen . Med handen , smidig filmen ned med början i mitten av panelen , och jämna ut till kanterna .
5 .
Kör en gummiskrapa från mitten av filmen att ytterkanterna att avlägsna eventuella luftbubblor , vilket ger diskmaskinen ett slätt utseende .
6 .
Lägg en linjal längs ena sidan av diskmaskinen , alldeles vid kanten . Använda en rak rakkniv , skär den överskjutande 1 /2 tum av film från kanten av diskmaskinen. När du är klar med en sida , upprepa detta på motsatta sidan av diskmaskinen .
7 .
Torka av rostfria diskmaskinen med hjälp av flera pappershanddukar.


Relaterade artiklar


Hur skärpa en cirkulär klinga hemma
hur du ansluter en bärbar diskmaskin
Vad är en VVS AC enhet?
hur man rengör ett glas - top matlagning dörr spis ugn
delar av vattenmätaren
Tidningen log rulle instruktioner
vanligaste central luftkonditionering problem
Hur berätta om min skruvdragare batteri är dåligt
hur reparera en tvättmaskin slang maskin avlopp
hur man rengör ut tvättmaskin dräneringsledningar