hur man kopplar en diskho att en diskmaskin är säkerhetskopiering i

hur man kopplar en diskho att en diskmaskin är säkerhetskopiering i

Att ge bra avrinning för en diskmaskin är avgörande för att systemet skall fungera . Om din diskmaskin rinner ut i vasken och diskbänken är blockerad , kan det orsaka ett överflöd , skadar din egendom och , om du bor i en lägenhet , grannens egendom under dig . Om din diskho backar upp medan diskmaskinen dränerar den behöver omedelbar uppmärksamhet. Mest sjunker blockeringar är lätta att klara och inte kräver en rörmokare

Du behöver : .
Plunger
Disktrasa.
Hink.
Bikarbonat.
Ättika.
Sink avblockera lösning .
Wire klädhängare .


1 .
Håll kolven på båda händerna och täcka AVLOPPSHÅL med gummi sugkopp . Flytta handtaget kraftigt upp och ner i några sekunder samtidigt som gummikopp hårt över AVLOPPSHÅL . Om avloppsröret är helt blockerad kan fastna vatten tränga in i diskhon svämmar över och sedan tillbaka i vasken . Om detta händer översvämningen måste spärras för att säkerställa en vacuum upprätthålls under störtar . Håll en disktrasa hårt över overflow med ena handen medan du använder kolven i den andra handen .
2 .
Häll en kopp bikarbonat i AVLOPPSHÅL och lägger till fyra koppar malt vinäger . De två ingredienserna reagerar med varandra och börja Fizz. Låt stå i en halvtimme och kontrollera om diskhon är fortfarande blockerat .
3 .
Fyll AVLOPPSHÅL med diskbänk avblockera kemiska och ledighet för den tid som anges på förpackningen . Dessa kemiska lösningar kan köpas från järnhandeln.
4 .
Placera hinken under diskbänken är " U " böj eller fälla om handfatet är fortfarande blockerat . I U-böjen är oftast av plast och förbinder AVLOPPSHÅL i hushållsavfallet röret .
5 .
Skruva av U-böjen genom att vrida fästmuttrar kring röret . Ta bort U-böjen och låt resterande vatten rinna in i skopan .
6 .
Ta bort eventuellt skräp i U- böjen med fingrarna eller ett uträtat tråd galge . När U-böjen är tydligt, säkert den till avloppet och diskhon säkerställa fästmuttrar är säkrade åtdragna. Låt hinken på plats och leta efter läckor .


Relaterade artiklar


ersätter KitchenAid luckan fjädrar
hur man återställer en vattenpump
hur man frame i- reglar att hänga en takfläkt
hur man bifoga en takfläkt till en stång i en droppe tak
installera träsk svalare kuddar
sätt att bryta din central luftkonditionering
konvektion vs standard temperaturer ugn
information om radiatorer
hur man återställer en Horstmann nedsänkning digital timer
hur man rengör det andra fönstret i ugnsluckan