hur man rengör en frys avlopp

hur man rengör en frys avlopp

Frysar ska hålla frysta varor trevligt och kallt, men ett överskott av is uppbyggd indikerar en igensatt frys avlopp . Mycket fukt utvecklas när frysens dörr öppnas och stängs , frysen avlopp är röret som rinner bort , så att frysen för att upprätthålla en lämplig temperatur . Du kan fixa ett igensatt avlopp med några husgeråd

Du behöver : .
Cooler
Handduk.
Hårtork.
Wire klädhängare.
Liten kastrull.
Kamin .


1 .
bort alla frysta livsmedel och placera dem i ett svalare för att hålla dem från upptining som du rengör golvbrunnen.
2 .
Koppla ur frysen och låt frysen öppen så att överskottet is uppbyggd att smälta . Torka upp överflödig vätska med en handduk .
3 .
Sätt på hårtorken på högsta värmeläge och rikta den mot avloppet . Avloppsröret ligger på baksidan av frysen och anges med ett litet hål i golvet i frysen . Håll torktumlaren 2 inches från avlopp, varvid varm luft för att blåsa ner i hålet i fem minuter .
4 .
Räta en galge tråd päls och använda den för att rensa avloppet . Håll galgen i handen och tryck ner i avloppet , flytta den upp och ner för att bryta upp isen bitar längs avloppet . Om det finns något motstånd , ta bort tråd och värm röret med torktumlaren i ytterligare fem minuter .
5 .
Heat 1 kopp kokande vatten i en kastrull på spisen och häll vattnet ner i avloppet . Detta kommer att smälta alla kvarvarande is byggs upp inne i avloppet . Dra dräneringstråget ut från botten av frysen och häll eventuella ackumulerade vatten i vasken .
6 .
Anslut frysen igen och satte den frysta livsmedel in igen när den har återvänt till en riktig temperatur .

tips och varningar


 • Arbeta inte på frysen när den är inkopplad Medan de flesta elektriska komponenter säkert ryms inom frysen , dra ur det kommer att undvika eventuella elektriska problem .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör ett Alen luftrenare filter
  hur man rengör en frys avlopp
  hur man registrerar bubbelpool produkter
  Hur skärpa Wusthof knivar
  hur man återställer spotbot
  hur man rengör och kalkar en ugn luftfuktare
  felsökning en Davey sandfilter
  hur man ändrar en Electrolux Filter
  hur man gör toast i mikrovågsugnen
  alternativ till luft fönster enhet balsam