hur man rensar en Bosch slang diskmaskin avlopp

hur man rensar en Bosch slang diskmaskin avlopp

Bosch diskmaskin tar alla de manuellt arbete av städning disken . När avloppsslangen på diskmaskinen blir igensatt , hittar du vattenläckor på golvet och en massa vatten i botten av diskmaskinen efter varje belastning . Vattenskador är inte en enkel fix för alla rum i huset , men köket kan vara en av de dyraste rummen att reparera . Unclogging din avloppsslangen inte är en svår uppgift , men kräver en viss uppmärksamhet på detaljer

Du behöver : .
skruvmejsel
Trädgårdsslang.


1 .
Bryt strömmen till diskmaskinen . Koppla ur strömkabeln från under din diskbänk eller stäng av strömbrytaren på din brytare rutan .
2 .
Ta lägre sparkplåten bort av Bosch diskmaskin , med en skruvmejsel för att ta bort skruvarna antingen över eller under sparkplåten beroende på modell . Du kanske måste öppna luckan till diskmaskinen för att få tillgång till dessa skruvar och sedan stänga den för att ta bort panelen .
3 .
Sök avloppsslangen och recirkulation slang . Avloppsslangen är ansluten till diskmaskinens pumpen och kör hela vägen till under diskbänken . Den andra slangen ansluts till diskmaskinen är återcirkulation slangen . Detta bör också kontrolleras för en träsko.
4 .
Sätt en kastrull under slangarna till fånga något av det vatten som läcker ut . Nyp ihop linlås med fingrarna för att lossa avloppsslangen från diskmaskinen är pumpen . Använd dina fingrar för att klämma klämma Anslutning av avloppsslangen till diskbänken. Ta bort dräneringsslangen .
5 .
Nyp klämmorna håller recirkulation slangen till diskmaskinen . Ta bort återcirkulation slangen . Ta slangar utanför och köra vatten genom dem med en trädgårdsslang till rensa blockeringen .
6 .
koppla in båda slangarna till diskmaskinen och diskhon och säkra dem med linlås . Byt sparkplåten och skruvarna till sparkplåten på diskmaskinen . Testa enheten med en tom last av rätter .

tips och varningar


 • fungerar inte på din diskmaskin medan den är inkopplad
 • placera en skål under diskmaskinen för att fånga vatten som kommer från avloppsslangen .


 • Relaterade artiklar


  hur man fixar en kedja takfläkt
  hur man sätter ett bälte på en bubbelpool tvättmaskin
  Dyson Reparationshandledning
  felsökning Hayward pool renare
  hur du tar bort en smart vattenfilter
  programmerbar termostat funktioner
  typer av eldstäder toppar
  vägbeskrivning för waterboss 900 avhärdare
  hur man kan bli av luften i en varmvattenberedare
  hur du gör din egen passiv värme solpanel med aluminiumburkar