information om bubbelpool ismaskinen

information om bubbelpool ismaskinen

Whirlpool ismaskin producerar en stor mängd isbitar som kan användas på en restaurang , barer eller fester . Bubbelpoolen ismaskin skall vara fäst på för att göra isbitar

inställningar

Whirlpool ismaskin måste vara setup i en torrt utan vattenläckor, låg luftfuktighet och placeras på en jämn nivå golvet . Ismaskinen måste vara ansluten till ett kallt vatten inlopp .

Process

När vattnet släpps ut i Whirlpool ismaskinen det går igenom en sköljning innan is . Vatten är sedan släppas på en frysning tallrik .

Funktion

Vattnet cirkulerar om att frysa plattan medan mineraler filtreras från vattnet . Ett blad av is bildas efteråt . När isskorpa bildas det går på en kutter rutnät där det skär i tärningar .

Identifiering

isbitar släpps ut till en förvaringsfack . Den filtrerade mineraler tas bort efter varje frysning cykel .

Cycle Upprepa

Processen upprepas tills lagret facket är fullt , då ismaskinen stängs automatiskt . Isen förvaringsfack är inte i kylskåp. Du måste ta bort isbitar eftersom isbitar börjar smälta , om inte Whirlpool ismaskinen installeras i en väldigt cool område .

Insight

Om isbitarna har en grumlig eller missfärgad utseende kontrollera vattenkälla . Whirlpool ismaskin har en ljus indikator för att låta dig veta när det är dags att rengöra ismaskinen . När det blir grönt till gult , det ger dig en varning om att det är snart dags att rengöra isen systemet maker vatten innan ljuset blir rött .


Relaterade artiklar


är ren H2O ledande ?
typer av balsam fönster luft
hur man kan stoppa en MAYTAG tvättmaskin från vibrerande
hur man rengör skrivmaskin nycklar
varmvattenberedare effektivitet tips
hur man rengör en elektrisk glas stovetop
funktionerna i en Fantom haj vakuum
kylskåp liner reparation
Hur man använder en pott Bunn kaffe
hur du tar bort skalet på en gammal MAYTAG