viktiga köksredskap

viktiga köksredskap

I köket brukar kallas hemmets hjärta . Det är där familjemedlemmarna samlas för måltider och bindning tid . Däremot kan ett kök inte fungera utan ett par viktiga poster. Dessa köksredskap hjälper ditt kök möta varje familjemedlems behov . Med dessa objekt kan du skapa utsökta måltider utan krångel .

gummi spatel

En silikon gummi spatel är viktigt att ha i köket . Silikon är värmebeständiga och kommer att hålla spateln letar ny längre . Kontrollera att spateln är robust nog för att plocka upp tunga livsmedel .

Vispa

En visp är viktigt för bakning och slå ägg . Wire vispar tenderar att samla mat i och göra piska hårdare . Köp en solid visp med tunna trådar . Detta kommer att hjälpa maten piskan jämnt .

kockkniven

En kvalitet kockkniven är viktigt att ha i köket . Använd en 8-till 9-tums klinga , så det kan fungera på olika mat i ditt kök . Några kockknivar har också en längre bit metall som fungerar som en fingerskydd .

potatis POTATISSTÖT

Varje kök bör ha en potatis POTATISSTÖT att hjälpa piska upp potatismos snabbt . Välj en POTATISSTÖT med en böjd huvud så du kan få alla delar i en skål eller kruka .

Burköppnare

En konservöppnare är ett kök stapelvara . Detta verktyg kommer i olika former som elektriska , slät kant , och säker-cut . Välj en konservöppnare du kan använda snabbt . Även för hälso-och säkerhetsskäl , se till att konservöppnare du väljer inte sänka locket till din mat .

doseringsmått

Mätning koppar är viktiga för att följa ditt favoritrecept . Välj doseringsmått som fungerar för torra och våta ingredienser . Du kan köpa en uppsättning matchande koppar , eller köpa ett stort glas kopp . Se till att alla är märkta på lämpligt sätt med mätningar som du förstår .

Timer

Inget kök kan fungera utan timer . Oavsett om det är digital eller gammaldags ringsignalen , välja en timer du kan lita på . Några nya timers funktionen flera inställningar . Du kan ställa in olika varningar för objekt som du lagar mat på samma gång .

skärbräda

En skärbräda är ett nödvändigt kök objekt . Dessa verktyg finns i trä eller plast former och i många olika färger och storlekar . En skärbräda kan du klippa mat snabbt och hålla den ren och organiserad innan tillagning .


Relaterade artiklar


hur man spola ut sediment i en varmvattenberedare
hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner
hur man byter whirlpool kyl filter
hur är lönn betyg för förbränning i woodstoves ?
ersätter KitchenAid luckan fjädrar
hur man använder en on-demand varmvattenberedare för att värma ditt hem
hur pris används kylskåp
hur man byter en dammsugare upprätt dammsugare bälte
Kenmore luftfuktare filterbyte
avhärdare vs omvänd osmos