felsökning av en Sears varmvattenberedare

felsökning av en Sears varmvattenberedare

Sears " varmvattenberedare säljs under Kenmore varumärke . Problem med varmvattenberedare kan vara relaterad till varmvattenberedaren inte ger tillräckligt varm vattnet och ger extremt varmt vatten , bränslekostnader är överdrivet höga , och i slutet av livsfrågor . Felsökning kan göras med några enkla steg och det finns också visuella indikatorer som kan ge dig en uppfattning om potentiella problem

Du behöver : .
stjärnskruvmejsel
. Platt skruvmejsel .


1 .
Höj termostaten om vattentemperaturen är låg . Minska termostaten om vattentemperaturen är för hög . Termostaten är bakom en metallplatta på framsidan av vattenvärmaren . Stäng av alla elektriska kraft som kör till varmvattenberedaren och ta bort plattan med en Philips skruvmejsel . Reglera temperaturen med en platt skruvmejsel . 125 grader är en bra billigt ställe att börja . Det är det minsta som krävs av en diskmaskin , och bör ge dig en bekväm dusch-bara inte lägga kallt vatten i duschen blanda . Prova det för ett par dagar och höja termostaten om du behöver mer värme . En högre termostatinställningen kommer att öka dina räkningar dock .
2 .
Sök efter läckande om dina räkningar är för höga . Läckande skapar extra arbete för vattenvärmaren. Reparera eventuella läckage vid anslutningar .
3 .
Titta runt basen av varmvattenberedare. Om varmvattenberedaren är gammal och du ser läcker som inte kommer ifrån säkerhetsventilen eller några anslutningar , kan den ange varmvattenberedaren har nått slutet av sin livslängd . Har Sears varmvattenberedaren bytas ut.
4 .
Leta efter kondens på Sears varmvattenberedare. Det är en giveaway att temperaturen är för låg . Öka den .


Relaterade artiklar


Hur rengör jag filtret med en Honeywell luftfuktare quietcare ?
hur man fixar en MAYTAG bricka badkar
hur man byter remmen på en Bissell 8.910 matta renare
hur man målar din frys
hur man får bort ludd kläder i en tvättmaskin
hur man fixar en tvätt slang maskin avlopp
hur du ställer in termostaten på varmvattenberedare
hur du tar bort en agitator i min bubbelpool lsq8000
varför använder han tvättmedel för frontmatade tvättmaskiner ?
Varför går brandvarnare av i kallt väder ?