hur du tar bort rost från en Gaggenau solid elektrisk brännare

hur du tar bort rost från en Gaggenau solid elektrisk brännare

Rost på en stovetop är ett irriterande problem som bara växer över tiden . Elektriska brännare är särskilt svårt att rengöra eftersom de inte alltid har alternativ för borttagning , så att de inte kan tas av och gnuggade tills det är rent i en vask . Den Gaggenau fasta elektriska brännare är vackra kaminer , men när det finns rost utseendet är skamfilat och förstört . Rengöring av rost off och tillbaka brännarna till sitt tidigare utseende kan förbättra utseendet på brännaren och spis

Du behöver :
Vatten .
Disktrasor.
Bakpulver.
Handduk .


1 .
Blöt brännare med varmt vatten. Fukta den disktrasan . Blöt hela ytan tills brännarna är helt blöt , men inte lägga så mycket vatten att de blir genomblöta .
2 .
Häll bakpulver på brännare . Låt bakpulver att sitta i några minuter för att absorbera vatten och börja arbeta på rost .
3 .
Skrubba brännaren med en disktrasa . Låt bakpulver för att arbeta som slipmedel material som varsamt tar bort rost utan att repa upp brännaren .
4 .
Skölj trasa utan bakpulver . Torka av brännaren för att avlägsna överskott bakpulver och rost . Leta efter rost , som inte har tagits bort . Upprepa processen tills alla rost .
5 .
Torka brännaren med en handduk så snart som möjligt . Att hålla brännarna torra kommer att förhindra ytterligare rost utveckling .


Relaterade artiklar


Hur man använder en ångbåt Norelco tyg
hur man byter en Kirby dammsugare bälte
Danby bänkskivan diskmaskin felsökning
Hur kan jag göra mitt träsk svalare kallare ?
hur man kan jämföra GE diskmaskiner
typer av lådor takfläkt
hur ska anslutas en ventil avloppsslang på en MAYTAG tvättmaskin
efterfrågan varmvattenberedare myter
Hur får jag en hastighet ut drottning agitator av en bricka ?
hur man kan bli av repor på de rostfria